Show je kamer: Danique

Lifestyle door Redactie

In de rubriek "Show je kamer" mogen we elke week stiekem binnengluren bij slaapkamers van Girlscene bezoekers. Wat is hun kamerstijl, waar shoppen ze hun meubeltjes en hebben ze nog goede stylingtips? Deze keer: de kamer van Danique.

Hoi, mijn naam is Danique (Jaha, zelfde naam als Girlscene's hoofdredacteur!) en ben achttien jaar. Ik ben dit jaar begonnen met mijn studie bouwkunde aan de TU Delft. Omdat ik thuis bleef wonen heb ik de boel een beetje veranderd. Ik heb gekozen voor een ‘rustig design’, zodat ik goed kan studeren. Ontwerpen en inrichten is helemaal mijn ding, dus vandaar ook mijn studiekeuze.

Mijn stijl is vrouwelijk en romantisch en ik hou erg van mode. Zo zie je dat ik in mijn kamer een aantal tasjes, schoenen en kettingen show. Mijn creatie waar ik het meest trots op ben is mijn kettingrekje, dat is namelijk een oude fotohouder!

kamer van danique

kamer van danique

kamer van danique

kamer van danique

kamer van danique

kamer van danique

kamer van danique

kamer van danique

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van deze kamer?

Door: Jitske