Lifestyle

Show je kamer: Elise

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Elise.

Hoi! Ik ben Elise, 18 jaar oud en kom uit de provincie Flevoland. Ik houd van creatief bezig zijn: ik teken veel portretten, schilder en houd van knippen en plakken. Zo heb je mij waarschijnlijk al voorbij zien komen in ‘Crea Bea’s ontdekt!’ Momenteel doe ik een BBL-opleiding, dat betekent dat ik werk en leer tegelijkertijd, en het bevalt mij prima!

Een indianenstijl heeft mij al mijn hele leven geïnteresseerd. Toen ik klein was speelden we altijd al indiaantje en had ik een grote indianenposter op mijn kamer hangen, samen met nog wat indianenspulletjes. Ondertussen heb ik een rij dromenvangers en blijf ik het gewoon leuk vinden!

elise
Handig houten kapstokje waar ik mijn vesten, sjaals, tasjes en kettingen aan kan hangen. De fotocamera is van mijn moeder geweest, volgens mij doet hij het nog wel. Ik heb hem voor de sier erbij gehangen. 

De kleur van mijn muur heb ik zelf trouwens roze geverfd. Ik had een mooiere en donkerdere kleur voor ogen, maar toen het opgedroogd was, werd het dit baby-roze kleurtje. Oeps! Ik had absoluut geen zin meer om het weer over te verven dus heb ik het zo gelaten. 

elise
Dit kastje heb ik bij de kringloop vandaan! Zelf in de verf gezet. Het prentenboek van Alice in Wonderland vind ik zo mooi, vandaar het ereplaatsje! De brocante spiegel (waar ik superblij mee ben!) heb ik van mijn oudoom geërfd. 

elise
Mijn Eiffeltoren gebruik ik als sieradenhouder.

elise
Mijn muur heb ik volgeplakt met plaatjes die ik voornamelijk uit fashion magazines heb gescheurd. Links mijn kleine boekenplankje waar ik veel te weinig boeken op kwijt kan. Mijn dromenvangers hebben hier hun plekje gekregen.

elise
Hier staat mijn tafeltje die ik nog niet zo lang geleden uit mijn oma's huis heb gehaald. Hij is nog van mijn vader geweest (duidelijk te zien; overal verfspatjes en lijmresten, haha.) Ik gebruik hem nu als tekentafel.

elise
Tenslotte nog een beetje geprobeerd een foto van het geheel te maken, wat lastig gaat, omdat ik niet zo'n grote kamer heb.

elise

elise

elise

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van mijn kamer?

Door: Elise

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved