Winterse sfeermakers

Lifestyle door Redactie

Winter staat gelijk aan gezelligheid. Terwijl jij lekker warm binnen zit met een kop hete thee in je hand, is buiten het winterse weer in volle gang. Wat ben je blij dat je binnen zit! Om het allemaal extra gezellig te maken, hebben wij speciaal voor jou een paar winterse sfeermakers op een rijtje gezet...sfeer
1. Fleur je kamer letterlijk en figuurlijk op met deze geurverspreider. Giet de geurende olie in het aardewerkpotje, het riet neemt de geur op en verspreidt deze door je hele kamer. Verkrijgbaar in verschillende geuren. Te koop voor €14,95 bij De Bijenkorf.
2. Sfeervolle kaarsen mogen niet ontbreken in jouw kamer. Deze kaarsen zijn niet alleen echte eyecatchers, maar ze hebben ook nog een heerlijk geurtje! 3-pak kaarsen voor €6,25 bij Hema.
3. Je kunt je kamer opfleuren met een magneetbord. Laat je vriendinnen leuke berichtjes schrijven of plak er posters of kaarten op met een magneet. Te koop voor €8,49 bij Blokker.
4. Deze kaarsen zijn zeker niet saai met de patronen. Perfect voor een gezellige vrijdagavond. Te koop voor €7,99 per stuk(verkrijgbaar in drie verschillende patronen) bij Ikea.
5. In de winter staat de kachel altijd aan. Hierdoor wordt de lucht vaak droog. Oplossing? Deze waterverdamper! Meestal zijn waterverdampers niet erg sfeervol voor in je kamer, maar deze wel. Voor €14,95 bij Otto.
6. De (nep)bontlook is helemaal in dit seizoen. Je kamer kan natuurlijk niet achterblijven! Dit kussen maakt je kamer niet alleen super stylish, maar hij houdt je ook lekker warm! Te koop voor €6,99 bij Blokker.

winter
1. Breng wat extra sfeer in huis met deze krans! Hang 'm voor je raam en jij gaat sfeervol de winter in. Te koop voor €4,99 bij Blokker.
2. Kaarsjes zijn onmisbaar in een sfeervolle kamer. Deze roze kaarsen zijn perfect om je kamer extra accenten te geven en hebben ook nog eens de heerlijke geur van magnolia 3-pak voor €6,25 bij Hema.
3. Niks maakt jouw kamer gezelliger dan foto's van je vriendinnen. Dit rek ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook nog eens hartstikke handig! Nooit meer stressvolle ochtenden waarin je - vlak voordat je weg moet - hopeloos op zoek bent naar je sleutels. Je kunt er namelijk ook je sleutels aan ophangen. Te koop voor €4,99 bij Blokker.
4. Kaarsen kunnen gevaarlijk zijn. Een goede ondergrond is daarom heel belangrijk. Op deze schaal kun je niet alleen veilig je kaarsjes branden, maar het is ook een sfeervolle toevoeging aan je kamer. Te koop voor €7,99 bij Blokker.
5. Met deze kaars ben je 43 uur verzekerd van een sfeervol vlammetje. Is geel niet jouw ding? Het is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Te koop voor €2,00 bij Hema.
6. In de winter is het snel donker. Daarom is licht extra belangrijk. Met deze leuke roze lamp fleur jij je kamer helemaal op! Te koop voor €15,00 bij Hema.

Ga jij een van deze items scoren?

Door: Emma