Lifestyle

Nieuwe Zara Home Collectie

Inmiddels is wel bekend dat Zara naast de kleding, ook een mooie wooncollectie heeft. Niks is fijner om warm binnen te zitten in een kamer die helemaal bij jou past. Een plek waar je tot rust komt met een boek of juist een ruimte waar je met vriendinnen meidenavonden houdt. Voor deze herfst lanceren ze een nieuwe collectie die wij jullie niet willen onthouden!

Zara komt met prachtige sfeerbeelden die jou een idee geven hoe je je kamer kunt inrichten. Ze hebben ook verschillende collecties, dus voor iedereen zit er wel wat leuks tussen. Zo heb je de klassieke stijl. In deze stijl vind je veel wit afgewisseld met warme kleuren zoals beige en taupe. Ook mooi afgewerkt glaswerk en printjes met barok horen hierbij.

zara home

zara collage zara home

Houd je meer van warme tinten en natuurlijke materialen? Dan is deze stijl geschikt voor jou. Houten dressoirs en fotolijstjes met dikke randen passen hier perfect bij.

zara home

zara collage zara home

Tot slot is er nog een stijl met veel kleuren, bloemen en verschillende printjes zoals de Engelse vlag. Leuk als je wat vrolijkheid naar binnen wilt halen terwijl het buiten regent.

zara home

zara collectie zara home

In de webshop of bij de Zara Home winkel in Amsterdam kun je terecht voor de laatste items voor jouw kamer. Ik -Quirine- zet een aantal leuke spullen voor je op een rij.

dekbed
Dekbedovertrek vanaf €45,95

fotolijstje
Fotolijstje €19,95

kandelaar
Kandelaar €22,95

deken
Dekentje €89.95

wereldbol
Wereldbol €45,95

handdoek
Handdoek vanaf €9,95

lampenkap
Lampenkap €45,95

kussen
Kussen vanaf €22,95

Al zin gekregen om jouw kamer te gaan restylen?

Door: Quirine

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved