Show je kamer: Marieke

Lifestyle door Redactie

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Marieke.

Hoi! Mijn naam is Marieke, 23 jaar oud en woon in Rotterdam. In mijn laatste jaar van mijn opleiding commerciële economie aan de Hogeschool Rotterdam ben ik op kamers gegaan. Momenteel ben ik bezig met mijn master Marketing Management in Tilburg. Ik laat jullie graag wat foto's zien van mijn studentenkamer. Ik vind het zelf een erg gezellig kamer mét balkon!

show je kamer

show je kamer

Na een korte zoektocht was ik gelijk razend enthousiast over deze kamer. Omdat ik een balkon heb met grote openslaande deuren, is het een erg lichte kamer. De houten vloer was echt fel paars toen ik het bekeek. Omdat ik de vloer zelf mooi vond, heb ik hem opgeschuurd en grijs gelakt. Omdat het een studentenkamer is heb ik zowel een eettafel, bed, bank etc. erin staan. Zoals te zien is staan er veel dozen op mijn kast! Hierin liggen dan ook nog (veel!) kleren en schoenen. Het is en blijft een studentenkamer ;).

show je kamer

show je kamer

Verder houd ik van neutrale kleuren maar met een leuk tintje zoals roze. Daarnaast ben ik erg blij met mijn PIP servies! Het is een hele fijne kamer om gezellig met vriendinnen wat te eten en te borrelen; dit doe ik dan ook regelmatig. Verder is het in de zomer heerlijk om op mijn balkon te zitten.

show je kamer

show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van mijn kamer?

Door: Marieke