Lifestyle

Show je kamer: Annelotte

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Annelotte.

"Mijn naam is Annelotte en ik ben 15 jaar. Ik woon in de Noordoostpolder. Mijn hobby's zijn creatief bezig zijn, dansen, fashion, shoppen en lezen. Omdat ik van fashion houd, vind ik grote steden ook interessant, vandaar dat ik een paar maanden geleden mijn kamer opnieuw behangen en geschilderd heb. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat!''

Show je kamerOmdat ik op zolder slaap, heb ik geen gewone deur, maar twee kleine deurtjes met daar bovenop een plaat die ook helemaal dicht kan.

Show je kamer

Show je kamerMijn hele kamer is blauw/zwart/wit. Mijn bank en het tafeltje komen van de Ikea.

Show je kamerDie kist in de hoek is blijkbaar van een overgroot opa van mij geweest, die piraat was op een schip ;-). De foto op canvas op het schap, heb ik van mijn vriend gekregen met Valentijn.

Show je kamer Show je kamer
De Eiffeltoren heeft mijn zusje voor me in elkaar gezet, en daarna heb ik hem zelf zwart geverfd.

Show je kamer

Show je kamerOmdat ik op zolder slaap heb ik schuine muren, waardoor ik bijna nergens een hoge kast neer kan zetten. Vandaar dat ik een kledingrek gekocht heb. Maar eigenlijk vind ik dit veel leuker dan een gewone kledingkast. Eigenlijk is het kledingrek veel te klein. Het kastje achter mijn bed is volgepropt met broeken en shirts die niet meer op het rek pasten. Inmiddels is er alweer heel veel kleding toegevoegd aan het rek ;-)

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van de kamer van Annelotte?

Door: Emma

LOVE dit artikel
13 meiden hebben deze blog geloved