Fashion

De tas van... Manon

Wij zijn altijd erg benieuwd naar wat er in een tas zit als we er een meisje mee rond zien lopen. Een retro walkman? Een Chanel lipgloss? Of juist alleen maar schoolspullen? Dit keer heeft lezeres Manon haar tas afgegeven, zie hier het resultaat.

de tas van manon

Wat voor tas is dit?
Dit is op het moment mijn favoriete tas. Hij is nog niet zo lang in mijn bezit, ik heb hem een paar weken geleden gekocht bij Pieces en sindsdien sleep ik hem overal mee naartoe. Het is echt de perfecte tas voor mij, omdat hij niet zo heel groot is. Ik heb de neiging veel te veel spullen mee te nemen, waardoor ik geregeld met een loeizware tas loop te sjouwen. In deze tas passen alleen de spullen die ik echt nodig heb, superhandig! Bovendien heeft hij een mooi zomers kleurtje, waar ik altijd vrolijk van word.

Heb je veel tassen?
Best wel, ik heb tassen in alle soorten en maten, maar eigenlijk gebruik ik er maar een stuk of drie dagelijks. Een tas kan een outfit maken of breken, daarom zorg ik er altijd voor dat de tas die ik meeneem matcht met datgene wat ik die dag aan heb.  

Wat heb je al-tijd bij je?
Een boek of tijdschrift. Handig voor als er onverwacht een les uitvalt, of om te lezen in de bus. Ook heb ik altijd mijn toilettasje met make-up bij me. Ik verslaap me nogal eens, en dan is het handig om gauw wat make-up op te kunnen doen op school.

de tas van manon

Agenda, toilettasje, appel, flesje water, tampons, lipgloss, portemonnee, kauwgom, sleutels, mobieltje, parfum, los geld, haarelastiekjes, tijdschrift, schoolboeken, collegeblok, pen.

De inhoud van een tas bij een vrouw, schijnt veel te zeggen over haar persoonlijkheid. Geldt dat voor jou?
Zeker weten. Voor de foto heb ik alles netjes neergelegd, maar normaal kijk ik niet zo nauw. Ik gooi altijd alles door elkaar, de inhoud van mijn tas is echt een enorme rotzooi. Soms ben ik wel tien minuten aan het graaien naar mijn sleutelbos. Mijn tas is echt een weerspiegeling van mijn karakter, zelf ben ik ook nogal chaotisch.

Als je alleen een kleine clutch met drie dingen mee mag nemen tijdens het uitgaan, welke dingen kies je dan?
Geld, mijn identiteitsbewijs en mijn mobieltje. En als er dan toch nog een vierde item bij zou passen, zou ik ook nog een lipgloss meenemen.

de tas van manon

In mijn toilettasje: borstel, mascara, waterproof mascara, vaseline, pincet, foundation, compact powder, eyeliner, lippenbalsum, nagellak.

Ga je ook weleens zonder tas de straat op?
Alleen af en toe als ik een broek aan heb, zodat ik in mijn broekzakken spullen kan opbergen. Maar dat komt bijna nooit voor, ik ben meer van de jurkjes en rokjes. En ja, ik moet m’n spullen dan toch ergens in kwijt.

Hoe ziet jouw ideale tas eruit?
Mijn ideale tas moet veel vakjes hebben, waar al mijn troep in past. Hij mag niet te groot, maar ook niet te klein zijn. Ik wil heel graag een echte vintage aktetas, maar ik moet het perfecte exemplaar nog tegenkomen. En ik ben van plan ooit nog een Mulberry aan te schaffen, dat vind ik echt een van de mooiste tassen die er bestaan. Stijlvol en tijdloos.

Durf jij het aan de inhoud van je tas bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto's o.v.v. 'De tas van' naar info@girlscene.nl.

Klik hier voor een overzicht van 'De Tas Van...'!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved