Food

Revolution Tea

Veel meiden drinken thee, ik ben er zelf ook dol op. En het is altijd leuk om weer iets nieuws te ontdekken ! Revolution Tea is meer dan een kopje heet water met een smaakje. Revolution Tea is een thee gemaakt van losse blaadjes, in een handig buideltje.

Het smaak assortiment bestaat uit 15 smaken waaronder Earl Grey Lavender, English Breakfast en Tropical Green Tea, maar ook kruidenthee soorten en een witte thee behoren tot het aanbod!

Revolution Tea is te proeven bij een heleboel horecagelegenheden. Een lijst je ervan vind je hier. Kijk snel of het ook bij jou in de buurt geschonken wordt !

Voor meer informatie kun je even kijken op www.revolutiontea.nl.

Getest !

Ik mocht een aantal theesoorten van Revolution Tea uitproberen. Geweldig natuurlijk, want zo'n nieuw product is altijd leuk.

Nu ben ik zelf altijd wel in voor een apart smaakje ('gewone' thee drink ik bijna nooit), dus dan zit ik met Revolution Tea wel goed. Mijn favoriet is de smaak 'Sweet ginger peach'. Lekker zoet (suiker is dus niet nodig) en drinkt lekker weg.
Daarnaast ziet het er ook érg hip uit om zo'n doorzichtig buideltje in je (ahum, Hema) theemok te hangen. De thee van de toekomst !

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved