Food

Paprika's vol champignonrisotto

Het ziet eruit of je de hele middag in de keuken gestaan hebt, maar don't worry, ze zijn zó klaar! Lekker apart én vegetarisch, ideaal als vrijdagavondhapje, te nuttigen voordat je vriendinnen en jij de stad onveilig gaan maken.

Nodig:

1 pak risotto funghi
1 rode ui
3 paprika's (tip: een "stoplicht" van rood, geel, groen staat leuk)
250 g tofu (in blokjes gesneden)
peper, peterselie en zout
(olijf)olie

How-to:

1. Bereid de risotto volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Breng een andere pan 2 liter water aan de kook.

2. Pel ondertussen de ui en hak deze in kleine stukjes (onder water doen, dan prikken je ogen minder). Maak de paprika's schoon en stop ze met een snufje zout in de pan met kokend water. Na 8 tot 10 minuten zijn ze klaar.

3. Bak de blokjes tofu met de champignons en het uitje in een koekenpan. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Hak de peterselie fijn.

5. Laat de paprika's uitlekken en vul ze met het mengsel. Garneren met peterselie.

door Martine

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved