Food

Bruine of witte pindarotsjes

Wat ikzelf nou écht lekker vind om 's avonds op de bank te eten - liefst bij een goede film of een aflevering van America's Next Top Model - zijn pindarotsjes. Lekkere chocola én een beetje bite door de pinda's. Enne, je kunt ze ook zelf maken!

Je hebt nodig:

600 gram bruine of witte chocolade
250 gram ongezouten pinda's
150 gram rozijnen (hoeft niet perse)

De bereiding:

Breng een flinke hoeveelheid water aan de kook in een grote pan. Haal de pan van het vuur. Breek de chocolade en doe deze in een vuurvast schaaltje. Houd het schaaltje vlak boven het kokende water (zorg dat de bodem het water net niet raakt) en laat de chocolade al roerende smelten.

Hak de pinda´s grof. Voeg de pinda´s en (rozijnen voor die genen die het lusten) toe aan het schaaltje met chocolade en meng het goed door. Bedek een platte schaal met bakpapier en schep hier hoopjes van de chocolademix op. Zet de schaal in de koelkast om hard te worden (je kunt eventueel ook de vriezer gebruiken).

Smakelijk!

Met dank aan Rianne

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved