Fashion

De tas van... Kira

Wij zijn altijd erg benieuwd naar wat er in een tas zit als we er een meisje mee rond zien lopen. Een retro walkman? Een Chanel lipgloss? Of juist alleen maar schoolspullen? Dit keer heeft lezeres Kira haar tas afgegeven, zie hier het resultaat.

De tas van... Kira

Wat voor tas is dit?
Ik heb een boel verschillende soorten tassen maar deze is toch echt mijn favoriet. Op deze tas heb ik al veel positieve reacties gehad van vrienden en onbekende mensen. Hij is perfect voor mijn schoolboeken, maar ook voor een dagje winkelen. Ondanks dat die van de H&M is heb ik nog maar 2 andere mensen ermee zien lopen.

Heb je veel tassen?
Ja, maar volgens mij kan het nooit genoeg zijn. Voordat ik deze tas kocht zei mijn vader nog tegen mij dat als ik weer een tas zou kopen hij er een gezellig kamp vuurtje van zou maken. Als ik een mooie tas zie doe ik er alles voor hem te krijgen. Voor deze tas heb ik eerst 20 euro van een vriendin moeten lenen omdat ik hem zo graag wilde kopen, haha.

De tas van... Kira

De tas van... Kira

Wat zit er in je tas?
Agenda, portemonnee, Zwitsal, parfum, Labello, pennen, notitieblok, vitaminewater, koekje, schoolboek, mobiel, schoolpasje, ipod, lipgloss, mascara en een zonnebril.

Wat heb je altijd bij je?
Mijn mobiel, portemonnee en Zwitsal. Met weer als dit zijn mijn handen altijd vrij droog en kan ik niet meer zonder Zwitsal.

De inhoud van een tas bij een vrouw, schijnt veel te zeggen over haar persoonlijkheid. Geldt dat voor jou?
Dat is eigenlijk best grappig, vroeger was ik altijd heel netjes en mijn tas dus ook. Maar sinds ongeveer twee jaar heb ik een andere kamer en merk ik echt dat ik gelijk minder netjes ben ook. Dat is te zien aan mijn tas inhoud! Nu is mijn tas aardig netjes op de foto, maar dat komt omdat ik alle lege snoeppapiertjes heb weggegooid.

De tas van... Kira

Ga je ook weleens zonder tas de straat op?
Ja, als ik de hond uitlaat. Of telt dat niet? Maar verder, nee eigenlijk niet.

Als je alleen een kleine clutch met 3 dingen mee mag nemen tijdens het uitgaan, welke dingen kies je?
Mobiel, geld en mijn identiteitskaart.

Hoe ziet jouw ideale tas eruit?
Tja, hoe ziet die eruit?! Ik heb niet echt een ideale tas. Ik vind een Hermes tas echt heel mooi, net als de Chanel tas 2.55 en de Louis Vuitton Speedy. Het liefst heb ik ze allemaal maar helaas is mijn bankrekening niet gevuld met 6 nulletjes. Maar gelukkig kunnen we dromen...

Durf jij het aan de inhoud van je tas bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto's o.v.v. 'De tas van' naar info@girlscene.nl.

Klik hier voor een overzicht van 'De Tas Van...'!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved