Innocent smoothies

Food door Redactie

Ik ben dol op smoothies. Vooral bij het ontbijt, maar ook als ik ergens met de trein heenga: dan koop ik graag zo'n lekkere mango-passievrucht shake op het station. Maar eigenlijk heb je altijd wel een reden om smoothies te drinken!

Want tsja, ze zijn naast lekker ook supergezond: wat is er nou beter dan een heleboel vers fruit? Mijn favoriete smoothies zijn van het merk Innocent drinks. Kennen jullie dat al?

Innocent drinks is negen jaar geleden opgericht en is verkrijgbaar in acht landen. Ze verkopen meer dan twee miljoen smoothies per week! Wow... Daarbij zijn alle sapjes 100 % natuurlijk en zitten er niet van die toegevoegde stoffen in, zoals suikers of kleurstoffen. Dat vind ik zelf heel fijnl weet je tenminste dat het écht gezond is! En oja, de flesjes van de smoothies zijn gemaakt van 100% gerecyled plastic én Innocent drinks doneert ieder jaar 10 % van de winst aan goede doelen! Dat vind ik zelf wel een mooie gedachte.

Er zijn nu twee nieuwe smaken: sinaasappels, babyworteltjes & mango’s en bramen, frambozen & boysenbessen. Lekker, toch?

Wil je weten waar de Innocent smoothies bij jou in de buurt te koop zijn? Check dan deze site. Je vindt ze in ieder geval altijd bij winkels van De Bijenkorf, Coffee Company en Sandays Bakeries.