Fashion

Win de Samsung Galaxy Ace + SuperTrash PhoneBag!

Voorafgaand aan de show van Supertrash, het modelabel van businessbabe Olcay Gulsen, is de Samsung Galaxy Ace gelanceerd. Deze ‘sexy smartphone’ met een exclusief tasje is dé nieuwe telefoon voor de smart en sexy vrouw, a la Olcay. Zij heeft voor de mobiel de speciale SuperTrash PhoneBag ontworpen.

Win de Samsung Galaxy Ace + Supertrash bag!

tas win galaxy ace samsung

De Samsung Galaxy Ace én de exclusieve SuperTrash PhoneBag t.w.v. € 349,00 kan jij nu winnen!

 

Wat moet je doen?
Het is eigenlijk heel simpel: hoe smart en sexy ben jij? Hiermee bedoelen we niet het mooiste meisje van de klas. Nee, post bijvoorbeeld een fierce foto a la Olcay, of een close-up van jezelf met je stoere zonnebril! Laat zien waarom jij de Samsung Galaxy Ace + SuperTrash PhoneBag moet winnen.

Upload je foto op Facebook, dat kun je hier doen. Jouw vrienden en anderen kunnen op jouw foto stemmen en dan maak jij automatisch kans op de super smart en sexy Samsung telefoon! Stemmen wordt ook wel ‘raten’ genoemd. Mensen kunnen jouw foto ‘raten’ van 1 tot 5, er hoeven dus geen reacties gegeven te worden.

Ps. Je moet wel eerst de Fashionscene Facebook-pagina ‘liken’ wil je meedoen. Druk dus eerst op de ‘vind ik leuk’ button op Facebook.

Win de Samsung Galaxy Ace + Supertrash bag!

Win de Samsung Galaxy Ace + Supertrash bag!

Win de Samsung Galaxy Ace + Supertrash bag!

Winnen? Ga naar de Facebook-pagina van Fashionscene & doe mee!

Welk mobieltje heb jij op dit moment?

Door Marjolein

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved