Nieuwe collectie Thomas Sabo: Pop Now!

Fashion door Redactie

Het merk Thomas Sabo heeft net een nieuwe sieradenlijn uitgebracht. Misschien heb je de advertentie met Katy Perry wel eens gezien, deze is bijna niet over het hoofd te zien met alle vrolijke kleuren. Het thema van deze collectie is pop, hier past Katy dus echt helemaal bij. Girlscene was bij de perspresentie en doet verslag.

popnow

Bij Thomas Sabo is voor iedereen iets te vinden, zo zijn er om te beginnen een heleboel verschillende bedeltjes. Grote en kleine bedeltjes, met diamant of zonder, aan een ketting of armband enzovoort.

popnow

Hier zie je een deel van de bedeltjes.

De hangertjes kun je op veel verschillende manieren dragen, je kunt zelf bepalen of je ze aan een ketting wilt of aan je armband. Iedereen kan eigenlijk wel een hangertje vinden, er zijn namelijk een aantal thema’s te onderscheiden in deze collectie.

popnow

Vooraan zie je Nemo (van de film Finding Nemo) liggen.

popnow

Op het zwarte gedeelte liggen de bedeltjes met een diamantje.

De gehele collectie van Thomas Sabo bestaat uit verschillende thema’s. Ook de nieuwe items kun je in categorieën indelen. Zo heb je bijvoorbeeld natuur, disco, liefde en de klassieke figuurtjes. De prijzen van de bedeltjes beginnen bij € 19 en je hebt ook hangertjes met echte diamantjes, die zijn uiteraard ook duurder.

popnow

Diamonds

popnow

Funky poppetjes

popnow

Felle kleuren

popnow

Doodskoppen zie je veel terug in deze collectie.

popnow

Pop & muziek

Je kunt zelf bepalen hoe je de bedeltjes wilt dragen. Zo kun je zilveren kettingen kopen in verschillende maten, maar ook zijden bandjes die je als ketting en als armband kunt dragen. Een zijden bandje heb je al vanaf € 8,90, ze zijn er in alle kleuren van de regenboog.

popnow

De zilveren kettings en een aantal gekleurde zijden bandjes waar je zelf iets aan kunt hangen.

popnow

Deze armbandjes kun je kant en klaar kopen.

Thomas Sabo heeft ook hele mooie kleurrijke horloges. De kleurtjes passen helemaal bij dit seizoen en fleuren je outfit helemaal op.

popnow

Deze horloges kosten € 189 per stuk.

Het leuke aan de items is dat je zelf kan bepalen hoeveel je eraan wilt uitgeven. Ook is het heel leuk om bijvoorbeeld een bedeltje cadeau te geven. De vrolijke en funky collectie ligt nu in de winkel. Klik hier om te kijken of er een shop bij jou in de buurt zit.

Wat vind jij van deze sieraden?

Door Myrre