De tas van... Maiken

Fashion door Redactie

Wij zijn altijd erg benieuwd naar wat er in een tas zit als we er een meisje mee rond zien lopen. Een retro walkman? Een Chanel lipgloss? Of juist alleen maar schoolspullen? Dit keer heeft lezeres Maiken haar tas afgegeven, zie hier het resultaat.

De tas van... Maiken

De tas van... Maiken

Wat voor tas is dit?
Dit is mijn Cowboysbag, mijn favoriete tas. Hij is erg groot, zodat ik hem ook voor school kan gebruiken. Hij heeft vijf bergvakjes aan de binnenkant en drie aan de buitenkant, verder is hij redelijk simpel maar heeft een erg sterk hengsel. Verder is hij cognackleurig, een kleur die ik erg mooi vind en behalve zwart, erg makkelijk is om te combineren.

Heb je veel tassen?
Ik heb niet extreem veel tassen, ik heb eerder een schoenen/lipbalsem fetisj. Mijn tassen zijn veelal voor een bepaald doel gekocht; zo heb ik een mooie rieten mand voor als ik naar het strand ga, een converse bowling bag voor de fitness en deze tas voor het dragen van mijn schoolboeken. Verder heb ik alleen tasjes voor het uitgaan en grote reistassen.

De tas van... Maiken

Wat zit er in haar tas?
Mijn portemonnee, agenda, pen, zonnebril, borstel, water, kauwgom, nagellak, handcrème, parfum, lipbalsems, make-up, telefoon, Ipod, sleutels (die staan niet op de foto) en een haarklemmetje. Mocht ik naar school moeten, dan zitten daar nog mijn schoolboeken bij natuurlijk.

Wat heb je al-tijd bij je?
Geld, of dat mijn pinpas, wat losgeld of mijn hele portemonnee is maakt niet uit. Verder heb ik altijd mijn telefoon en een lippenbalsem bij me. Mocht ik bij het inpakken van mijn tas niet zeker weten of ik lippenbalsem bij me heb, gooi ik er voor de zekerheid altijd nog één of twee bij. 

De inhoud van een tas bij een vrouw, schijnt veel te zeggen over haar persoonlijkheid. Geldt dat voor jou?
Ik ben het daar zeker mee eens, ik ben altijd op van alles voorbereid. Zou het wel eens kunnen gaan regenen, dan stop ik voor de zekerheid een paraplu in mijn tas, schijnt het mooi weer te worden dat zit mijn zonnebril er standaard in. Je weet het maar nooit. Verder heb ik echt een lippenbalsem verslaving. Als mensen in mijn tas kijken vragen ze dan ook vaak 'Hoeveel van die dingen heb je bij je zeg?' Ook heb ik altijd nagellak bij me, zodat als er een stukje loslaat ik het over kan doen, omdat mijn nagels snel breken. Ik neem graag het zekere voor het onzekere.

De tas van... Maiken

Ga je ook weleens zonder tas de straat op?
Eigenlijk nooit. De spullen die in mijn tas zitten, zitten er ook eigenlijk altijd standaard in. Dus waarom zou ik mijn tas thuis laten als ik snel naar de Albert Heijn moet? Mijn portemonnee zit er toch in, kan ik net zo goed die hele tas meenemen haha.

Als je alleen een kleine clutch met drie dingen mee mag nemen tijdens hetuitgaan, welke dingen kies je dan?
Sowieso mijn sleutels, anders kom ik het huis niet in. Verder geld en een telefoon. Al zou ik wel balen als ik geen borstel of lippenbalsem mee kon nemen..

Hoe ziet jouw ideale tas eruit?
Ik hou van eyecatchers, vaak grote tassen. Mijn ideale tas ziet er een beetje chic uit, misschien wel een mooie Chanel of bijvoorbeeld de blauwe Victoria tas van Hermès... Om van te dromen, zo mooi!

Durf jij het aan de inhoud van je tas bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto's o.v.v. 'De tas van' naar info@girlscene.nl.

Klik hier voor een overzicht van 'De Tas Van...'!