newTree chocolade

Food door Redactie

Ik hoor niet vaak dat meiden niét dol zijn op chocola. Ook ik heb er een zware crush voor. En laatst ontdekte ik de chocoladerepen van newTree: een merk wat ik zelf nog niet kende.

De repen worden omschreven als ‘sexy’ en zijn er dan ook in hele aparte smaken, zoals chocola met: kersen, mint, lavendel, sinaasappel, kaneel, gember en zelfs roze peper. Wauw, dat verwacht je niet in een chocoreep! Maar ik kan je vertellen: het is erg lekker. Even wennen, maar megalekker.

Maar er zijn ook “normalere” smaken, zoals melkchocola met geroosterde amandelen en de reep ‘Belgian Biscuit’. Er zijn zelfs chocoladepasta’s, in smaken als pure chocolade en melkchocolade met honing. Mmm…

De grote repen van 80 gram kosten €3,95, de smallere repen €1,49. De potjes chocopasta kosten €4,95. Er zijn ook miniboxjes met drie reepjes, om de aparte smaakjes uit te proberen. Deze kosten maar €1,99, dus ook leuk als een klein cadeautje!

De chocolade van dit Belgische merk is onder andere bij de Bijenkorf te koop, maar ook bij andere luxe winkels en online via www.parti.nl en www.kaldi.nl.