Tea Bar in Amsterdam

Food door Redactie

Sinds ik in Amsterdam woon, heb ik veel meer leuke kleine winkeltjes en zaakjes ontdekt. Ik woon vlakbij de Haarlemmerdijk, en daar zit bijvoorbeeld het té leuke 'Tea Bar'.

Deze winkel is geopend door Sara Verver en Fenje Bolt. Zij zagen een tijd geleden allemaal leuke koffiezaakjes, maar nergens een plek waar je lekkere thee kon kopen.

Ze verkopen er meer dan 60 soorten losse thee, deze schep je zelf uit de transparante bakken (net een soort snoepwinkel!). Deze thee zit dus niet in zakjes, maar je doet het in een thee-ei. Je kunt ook zelf een eigen thee-blend maken.

Sinds kort verkoopt Tea Bar ook de geweldige Lily's Cupcakes, lees hier wat ik daar van vond.

Beneden koop je allerlei thee (maar ook chocolade, leuke pakketjes, benodigheden en nog veel meer) en boven is er een relaxte zitplek. Daar kun je met een tijdschrift genieten van je thee, al dan niet vergezeld door een organic cookie, Belgische chocolade of een verse muffin.

Woon je niet in de buurt van Amsterdam? Geen nood, ze hebben ook een webshop waar je alles kunt bestellen!

Ik ben zelf helemaal dol op de Oudhollandse Appeltaart thee, een mix met appel, citrusschil, sinaasappel, amandel, kaneel, kamille, rozen- en saffloerbloesem. Echt zo'n superlekker herfstig mixje die je aan vroeger doet denken!