Thuisbezorgd.NL: online je maaltijd bestellen

Food door Redactie

Heb je ook wel eens van die dagen dat je absoluut geen zin hebt om een maaltijd voor jezelf te bereiden? Dan is Thuisbezorgd.nl een gouden tip!

Thuisbezorgd.nl is de grootste eten-bestelsite van Nederland. Op de website kun je online je eten bestellen bij meer dan 2500 restaurants door heel Nederland. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze bezorgen het aan je deur: Chinees, sushi of grillmaaltijden en nog veel meer.

Hoe werkt het?

thuisbezorgd

Als je op de homepage komt typ je eerst de postcode in waar je je eten bezorgd wilt hebben.

thuisbezorgd

Kies nu een categorie waar je trek in hebt.

thuisbezorgd

Ik heb vaak zin in sushi! In de ene stad wordt dit wel aangeboden, en in de ander weer niet. Check daarom de beschikbare restaurants via jouw postcode (van stap 1).

thuisbezorgd

Vervolgens kun je kiezen uit de verschillende gerechten.

thuisbezorgd

Rechts in beeld zie je nu wat je precies besteld hebt. Rechts onderaan kun je zien hoe laat ze bezorgen.

thuisbezorgd

Op dit scherm vul je nu je gegevens in en de tijd wanneer je het wil ontvangen.

thuisbezorgd

Vervolgens kies je hoe je wilt betalen.

Zoals je kunt zien is het heel makkelijk en snel te doen. Het enige waar ik lang over heb gedaan is het uitkiezen van het gerecht dat ik wil nemen. Met zoveel verschillende en lekkere gerechten is dat heel lastig ;-). Ik vind het zeker een aanrader voor als je een keer helemaal geen zin hebt om te koken of naar de snackbar om de hoek te gaan. Met een paar klikken op de muis en het openen van voordeur heb je al een maaltijd. Ik kijk al uit naar 15.45 uur!

Heb jij al eens iets besteld op Thuisbezorgd.nl?

Door Gabriella