Food

Eten tegen migraine

120

Heb je wel eens last van migraine? Die verschrikkelijke kloppende hoofdpijn drijft je helemaal tot waanzin en je weet niet wat je nog kunt doen. Als dit je bekend voor komt lees dan vooral verder. Je kunt namelijk met bepaald voedsel migraine tegengaan en zelfs voorkomen.

migraine

- Gierst

Gierst wordt voornamelijk gebruikt voor couscous. Soms wordt er ook popcorn of brood van gemaakt. In gierst zit magnesium en dat zorgt er voor dat je geen last krijgt van migraine.

- Koffie

Over koffie bestaan verschillende opvattingen wat migraine betreft. Teveel koffie geeft namelijk een hogere kans op migraine. Maar de cafeïne kan er ook voor zorgen dat de hoofdpijn juist verzacht.

- Lijnzaad

Een ander product dat goed werkt tegen migraine is lijnzaad. Er zitten namelijk omega3-stoffen en vezels in. Doe een schepje lijnzaad in je yoghurt ’s ochtends en de kans is groot dat je geen last van migraine krijgt.

- Vis

Een lekkere verse vis helpt ook goed tegen migraine. Hier zit namelijk ook dat belangrijke ingrediënt in tegen migraine: omega3.

- Spinazie

Van spinazie word je niet alleen heel sterk maar het bevat ook belangrijke stoffen. Zo bevat spinazie veel ijzer en vitamine B2. Vitamine B2 is een goede remedie tegen migraine.

Heb jij nog andere tips tegen migraine?

Door Gabriella

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

120 reacties

 • 2 jaar geleden Halena Oqunavi

  Bij mij is migraine verminderd, doordat ik geen koffie meer drink. Ik denk dat koffie echt een boosdoener kan zijn ( verschilt per persoon). Nadat ik een half jaar terug wat kopjes sterke koffie had gehad, had ik een extreme aanval. De helft van alles zien en geen woorden meer weten, wartaal spreken. Afsluitend met hoofdpijn. De hoofdpijn voelde ik bijna niet eens, door alles ervoor! Ik zou voor migrainepatienten dus even een tijdje koffie schappen, en kijken of de migraine weg gaat of verminderd is.

 • 5 jaar geleden danique

  Ook last van migraine niets werkte maar heb nu eindelijk goede medicatie gekregen, de hoofdpijn gaat niet weg maar ik kan tenminste weer een beetje tegen licht en geluid. Als ik die niet neem dan kan ik echt nergens tegen. Het doet onwijs zeer en alles is gewoon teveel dan. 75% van wat mensen zeggen komt dan niet eens meer aan. Laatst was het al donker buiten maar alleen het maanlicht was al te fel. Met een zonnebril op naar huis gelopen.... duurt vaak ook een dag of 2/3

  volgende keer maar eens iets van deze tips gebruiken, wie weet....

 • 5 jaar geleden Roos Ravensbergen

  Hallo, hierbij wil ik duidelijk maken dat migraine, GEEN hoofdpijntje (dit zeg ik als expert, want ik heb het vaak 1 keer in de week) bij migraine heb ik altijd de zelfde symptonen, achterelkaar meestal begint het zo: Ik krijg een paar zwarte vlekjes voor mijn ogen, daar na word mijn arm verlamd, (vaak ook mn tong, en mn wangen), en daarna heb ik hele erge hoofdpijn, het is echt bijna niet te beschrijven, ook moet ik vaak overgeven. Dit maak ik best vaak mee, en je leert er mee leven, gelukkig heb ik super goede medicijen, een neusspray, die werkt zo goed dat je er heel suf van word en niets meer voelt! Bijna mijn hele familie heeft het, wees alsjeblieft blij dat je dit niet hebt.

 • 6 jaar geleden miss.candy

  auww

 • 8 jaar geleden Jan

  Migraine is echt super vervelend!!!

  Het enigste wat bij mij werkt is SLAPEN!:sleep:

 • 8 jaar geleden 161Eline161

  Sinds dat ik klein ben heb ik elke dag hoofdpijn. Al vaak mee naar de dokter geweest, maar hier komt niks uit. Soms is het wel erger dan andere dagen en ik ben het ondertussen wel gewend. Maar ik heb nog een stille hoop dat dit gaat werken

 • 8 jaar geleden Maily

  Naar de dokter gaan zou ik zeggen.. hij/zij zoekt dan samen met jou naar geschikte medicijnen om een opkomende migraine aanval te voorkomen/verminderen.

  Daaarnaast kan het ook liggen aan 'de pil' die je slikt. Overstappen naar een andere kan dan de oplossing zijn

 • 9 jaar geleden xfuturesforsale

  ik heb heel vaak migraine, maar eet wel veel vis, brood en koffie? lol

 • 9 jaar geleden misskloontje

  ik heb 2 keer per week last van migraine of super erge hoofdpijn, maar ik heb nog niks gevonden wat ook daadwerkelijk helpt :S dokter heeft me vertelt dat ik ermee moet leren leven maar er moet toch iets zijn wat ik ertegen kan doen?

 • 9 jaar geleden IamAGirl!

  zelf heb ik geen migraine maar het lijkt mij echt heel erg als je dat hebt dus allemaal gebruik de tips !!! dan gaat het mischien over en dat is denk ik mega fijn :lips:

 • 9 jaar geleden Saloua

  http://www.artikeltjes.com/artikeltjes/53/1/Symptomen-en-oorzaak-migraine/Page1.html

  Op de site die ik vermeld heb kan je de symptomen van migraine lezen, je kan ook lezen wat je er tegen kunt doen !!

  Zelf heb ik er ook last van :'( ...

 • 9 jaar geleden GRAZIANISTA

  @ FREAKINGGAYNESS, inderdaad heb ik ook last van!

 • 9 jaar geleden Glyniss

  Bruiswater, cola en chocolade!

  Na elkaar he, niet mengen ofzo :p

 • 9 jaar geleden SannahSavannah

  Ik heb het niet vaak, maar als ik het heb dan is het heel erg: de hele dag/nacht liggen te schreeuwen van de pijn, ..., en als mijn ouders komen kijken hoe het gaat MOET het licht uit, anders word het helemaal zward voor mijn ogen. Ernsig dus. 1 probleem: alles wat hier staat lust ik niet, wel handig

 • 9 jaar geleden bxlxm

  migraine is niet gewoon 'hoofdpijn', het is veel meer dan dat, want je krijgt ziet vlekjes die steeds groter worden en uiteindelijk zie je niks meer, en dan word je supermisselijk en duizelig. tenminste, zo is dat bij mij. echt verschrikkelijk ik heb het ongeveer 1 keer per maand en dan ben ik 2-3 dagen lang doodziek.

  maarja, dankjewel voor de tips, hoop dat ze helpen!!! (:

 • 9 jaar geleden Fieee

  migraine is een hersenaandoening stond vanmorgen in de krant!!

 • 9 jaar geleden kim

  ik heb er ook last van, het zit bij ons ook in de familie. ik zie ook altijd een klein vlekje en dan word dat steeds groter tot ik niks meer zie en dan gaat het over en dan 10 minuten later krijg ik enorme hoofdpijn en supermisselijk. maar soms als ik zeg dat ik migraine heb en dat ik me ziek ga melden zeggen mensen dat ik overdrijf en dat zij ook zo vaak hoofdpijn hebben. daar kan ik echt niet tegen want migraine is iets heel anders dan een beetje hoofdpijn

 • 9 jaar geleden Pien

  ik heb nog nooit in mijn hele leven hoofdpijn gehad...

 • 9 jaar geleden havefaithinme

  uhu uhu geen suiker eten helpt idd.

  een vriendin van mij heeft migraine en mag ook geen suiker meer. en nu ze dat niet meer eet gaat het veel beter : )

 • 9 jaar geleden Barones

  Wat ook helpt is minder suikertroep etc. eten. Mijn vader en mijn tante krijgen daar sneller migraine-aanvallen van.

 • 9 jaar geleden Bogpeat

  Had ik vroeger wel eens last van. Mijn zicht werd helemaal wazig en vlekkerig, licht/patronen/geluid/geur zorgde ervoor dat ik moest kotsen en het ergste was dat ik vaak ook mensen gewoon niet begreep als ze tegen me praatten. Best eng. Bij de dokter geweest, medicijnen gehad maar nooit geholpen. Tis iig niet met een paracetamol op te lossen. Gelukkig heb ik het nu nooit meer.

 • 9 jaar geleden GHYS

  Bluhh, ik heb het als ik ongesteld ben. Zo erg, ik slik mijn pil zo vaak mogelijk door omdat ik anders gewoon weer een paar dagen plat lig. Ik heb maxalt 10 mg. smelttabletten en die zijn ZO smerig :S Gelukkig helpen ze vaak wel

 • 9 jaar geleden aaxnouk

  Ik heb het heel vaak heb van alles geprobeerd van eten tot acupunctuur van homeopaat tot osteopathie en van tabletten tot een psycholoog. niks hielp. maar ze zijn met een nieuwe ontwikkeling bezig namelijk botox.

  Ik heb aantal weken geleden botox ingespoten gekregen in mijn voorhoofd en hoofd. nou geweldig de 2 keer in de week dat ik migraine had heb ik sinds de botox niet meer gehad

 • 9 jaar geleden CATHUMANISH

  ik krijg alleen hoofdpijn van niet eten..

 • 9 jaar geleden just_like_me

  oohja nog een tip voor andere doe geen parfum op en vermijd sterke geuren daar word het echt nog ergervan ;p

 • 9 jaar geleden just_like_me

  bij ons zit migraine in de familie ook ik heb het helaas maar er wordt vaak makkelijk over gedaan veel mensen zeggen snel:'ik heb migraine' maar zij weten niet hoe het echt is! ik ben een 'officiële migraine patient' en als ik migraine heb kan ik niet eens praten van de pijn ik kan niet eten en ik ben heel erg misselijk. denk dus niet dat migraine gewoon hoofdpijn is ;p

 • 9 jaar geleden xIcecreamA

  heb nooit migraine..

 • 9 jaar geleden Hihaho

  Ik heb het best vaak, en dat is idd geen pretje!

  Heel handig dit artikel, zal het zeker gebruiken .

 • 9 jaar geleden Talithaaa

  Kheb misschien 1 keer in het jaar migraine lawl

 • 9 jaar geleden Fleur

  Huhh, heeft iedereen hieronder nou opeens migraine? Als deze dingen echt zouden helpen zou je die dan nemen, of je ze nu lust of niet. Migraine is verschrikkelijk en pijnlijk.

 • 9 jaar geleden Koosje

  @ Exotique daar heb ik ook last van!

 • 9 jaar geleden Ville88

  Ga na de dokter als je echt migraine denkt te hebben en niet hulp hier vragen. Dat zal weinig helpen zoals andere ook zeggen dat er verschillende soorten migraine zijn. Dit zijn alleen tips geen hulplijn/forum.

 • 9 jaar geleden CHMJ

  als ik erge migraine heb komt alles er weer uit dus heeft soms weinig nut..

 • 9 jaar geleden joannee

  als je echt last hebt van migraine, wil je wel vieze dingen eten lijkt mij?

 • 9 jaar geleden TwistedLies

  @ lieszz

  Ben het met je eens. Denk dat veel mensen migraine verwarren met een stress, spanningshoofdpijn.

  Dat hoofdpijn krijgen van in licht kijken heb ik ook wel eens...betekent dat niet dat je misschien overgevoelig bent voor licht/prikkels?

  Vind het artikel ook niet echt informatief, er zijn namelijk verschillende soorten migraine.

  migraine met hoofdpijn

  migraine zonder hoofdpijn (+ aura)

  Ook is de hoofdpijn bij migraine vaak een kloppend gevoel aan 1 kant van je hoofd. En helpen doogewone paracetamol's echt niet. Wel ben ik het ermee eens dat je sommige voedsel/gewoontes beter kunt verwijden

 • 9 jaar geleden Marissa

  Als je zo'n last hebt van migraine moet je gewoon naar de dokter gaan, ik heb een poeder gekregen vooor in m'n water tegen migraine en dat helpt heel goed.

 • 9 jaar geleden Brunett

  Wat ik ook vaak hoor en ook zo is, is dat water erg helpt tegen hoofdpijn, maar tegen migrane zou ik 't niet weten.

 • 9 jaar geleden HIM_angel

  Ik heb best vaak migraine, dan ga ik gewoon met een paracetamol in bed liggen janken.

  Maar deze tips zal ik gebruiken, bedankt

 • 9 jaar geleden Robin

  Mijn moeder heeft er altijd last van, maar die heeft nu goede medicijnen =D

 • 9 jaar geleden knurft

  heb 't altyd voor mn ongesteldheid, verschrikkelijk

 • 9 jaar geleden loveyoubabyxx

  handig, mn moeder heeft er altijd last van ..

 • 9 jaar geleden Fasiongirl

  Mijn moeder heeft er last van,, en zij gaat dan ook idd eeen rustig donker plekje opzoeken!

 • 9 jaar geleden slushpup

  bah, ik heb er last van ja, maar deze dingen zijn allemaal vies :p

  alleen koffie vind ik lekker, maarja... of het dan ook echt overgaat?

 • 9 jaar geleden JustLoveLovex

  handig.

 • 9 jaar geleden Victoria's Angel

  migraine is zo een kut woord xD

 • 9 jaar geleden peudine

  ik heb het heel vaak, bij mij komt het meestal als ik chocolade heb gegeten, dus tip: eet niet te veel chocolade x

 • 9 jaar geleden HPfangirl

  Allemaal vieze dingen xD

 • 9 jaar geleden Susanne

  Mijn moeder heeft er last van, zij eet altijd vleeswaren als zij er last van heeft.

 • 9 jaar geleden lieszz

  wooowooh,

  volgensmij heeft de hele wereld migraine als je dit zo leest XD

  volgensmij is er wel een verschil tussen hoofdpijn en migraine, er zijn verschillende redenen waarom je hoofdpijn kunt hebben, en het hoeft niet altijd migraine te zijn.

  Ik heb zelf vaak hoofdpijn als ik in het licht kijk... geen idee hoe het komt wat het is en wat je er aan kunt doen, heeft iemand het zelfde??

 • 9 jaar geleden annebiem

  handig!@ heb er veel last van

 • 9 jaar geleden NailsByStephanie

  Heb ik regelmatig last van.. maar dit hierboven lust ik allemaal niet.

 • 9 jaar geleden hongerigbrein

  Heb nooit migraine gehad, misschien komt dat wel ooit met al dat stressgedoe

 • 9 jaar geleden Fay

  handig artikel! mijn moeder heeft er ook last van!

 • 9 jaar geleden Larissa035

  Zit al ruim een halfjaar zonder!

 • 9 jaar geleden bananii

  als ik het voel aankomen neem ik direct 2 perdolans, moet ik vooral rustig blijven en geen pittige dingen en zuivelproducten eten (& absoluut niet roken!)

  en voor de meiden die er iets aan hebben: bij mij werkt saffraan, salami, bananen, kaas en eieren mijn migraine serieus in de hand. ook als ik me druk maak mag ik het vergeten dat de hoofdpijn binnen de 12u over gaat

 • 9 jaar geleden XcaitlinXx

  Ik drink vaak cola want daar zit ook cafeïne in en ik lust helemaal geen koffie :P

 • 9 jaar geleden CarlijnEva

  Ik wist helemaal niet dat zoveel mensen er last van hadden, ik dacht altijd dat ik een 'speciale' vorm van migraine had ofzo! Hmm nou mijn tip is om goed te eten want ik krijg het altijd als ik te weinig suiker in mijn bloed heb, dus ik heb altijd een pakje sultana bij de hand ^_^

 • 9 jaar geleden ThePretender

  ik heb dit elke maand en ik word er echt serieus wanhopig van. ik zie alles dan heel licht en bij elke stap die ik zet, bonkt het door me hoofd. het steekt zo erg dat ik 9 v/d 10 keer niet meer kan lopen. but ik ben blij dat er eindelijk een artikel is over hoe je het kunt voorkomen =)

 • 9 jaar geleden Brietjuh

  Mijn moeder had vroeger altijd hele erge migraine aanvallen. Nu ze bij de Chiropractor loopt zijn deze helemaal weg. Behandeling bij de chiropractor word meestal ook vergoed, het is echt de moeite waard om er over te lezen. Ook als je ouders er bijvoorbeeld last van hebben. http://www.chiropractie.us/chiropractie-hoofdpijn.htm

  Migraine is een vorm van hoofdpijn die ontstaat door een combinatie van twee factoren. Eerst vormt zich een vernauwing (constrictie) van de bloedvaten naar de hersenen. Als reactie daarop verwijden de bloedvaten zich. Deze verwijding veroorzaakt migraine. Migraine is vaak terug te voeren op stoornissen in de wervelkolom, die het zenuwstelsel negatief beïnvloeden.

  Het is niet alleen goed voor hoofdpijn, ook rug/nek/schouder pijn gaat er van weg. Heb er geen spijt van dat ik eraan begonnen ben Had vroeger altijd veel last van mijn rug, schouders en nek.

 • 9 jaar geleden akinna

  ik heb dit echt elke week..

 • 9 jaar geleden Xx_Evaa

  eerst heb ik lichte hoofdpijn, vervolgens zie ik allemaal vlekjes en voel ik m'n handen voeten enz. niet meer, dan moet iemand altijd bij me lopen. in de tussen tijd word de hoofdpijn erger en praat ik allemaal wartaal ik word dan ook gelijk heel misselijk waardoor ik opeens recht overeind spring en naar de wc probeer te rennen en als alles dan over is na een paar uur ben ik gewoon erg moe!

 • 9 jaar geleden x

  nou volgens mij heb ik het ook dan

 • 9 jaar geleden Soepstengel

  spinazie is wel lekker

 • 9 jaar geleden curi0sitykills

  @ stonedlove

  ik zie meestal hele grote vlekken, waardoor ik bijna niks zie.

  :O ik had ook een keer dat ik alles in het bruin zag,Als je je foto's bewerkt ofzo heet het sepia nou zo zag ik alles het was doodeng O>O

 • 9 jaar geleden itswietske

  ik heb het ook geerfd, heel vervelend inderdaad.. vooral die vlek voor je oog. Maar aan die tips heb je niet echt veel

 • 9 jaar geleden curi0sitykills

  toen ik zo'n aanval had kon ik niet eens normaal liggen/slapen/zitten laat staan staan.

  ik lag met mijn hoofd tegen de muur aan te bonken in de hoop dat het zo over zou gaan x']

 • 9 jaar geleden x

  hebben jullie dan ook van die kleine zwarte vlekken in je ogen? dat is toch gewoon stof o.o!'

 • 9 jaar geleden YAMBA

  Forum, aargh!

 • 9 jaar geleden x

  wat houd migraine eigelijks in het kan toch ook gewoon hoofdpijn zijn. ik heb er nu plotseling ook al een week last van maar weet niet waardoor het komt

 • 9 jaar geleden xPinkSky

  absoluut GEEN chocola eten.

 • 9 jaar geleden Spaceman

  omg, ik heb dat vlek gedoe ook een keer gehad maar ik dacht dat het gewoon aan mn ogen lag.. xd

 • 9 jaar geleden shaaronx

  Ik heb al migraine vanaf mn geboorte, en vooral tot mijn 7e/8ste jaar heb ik hier enorm last van gehad, week in week uit 3/5 dagen helemaal plat, ik ben zelfs een keer de sloot in gereden omdat ik een migraine aanval kreeg, en ik mezelf niet meer kon 'beheersen'. De laatste jaren is het sterk geminderd, maar sinds ik aan de pil zit komt alles weer terug ;Verder vind ik dit artikel nogal nutteloos.. schrijf dan een artikel over de producten die er juist voor zorgen dat migraine opkomt.

 • 9 jaar geleden Florine11

  Spinazie is niet altijd waar,

  ik mag geen spinazie eten omdat ik daar net wél hoofdpijn van krijg,

  net zoals kaas, sinaasappels, chocolade...

 • 9 jaar geleden Nadine

  heeft mijn moeder last van..

  dan ligt ze gwn 3/4 dagen plat

 • 9 jaar geleden xdanielleeexx

  ik heb het een paar keer gehad, maar neem gewoon een Nurofen van 400 en in een halfuurtje ben je er van af ! hihi

 • 9 jaar geleden XassetX

  ik heb dat 1 keer gehad maar k kon niet eens mun pilletjes doorslikkenXD

  k wil het echt nooiiit meer

 • 9 jaar geleden RobotUnicorn

  Ik heb het vroeger heel vaak gehad. Met aura, dus dat je voor de aanval een vlek voor je ogen ziet (zo'n soort die je ook krijgt als je te lang in het licht kijkt). Dat was best eng, want dan zag ik dus heel weinig :/

  Dan voel je dat echt 'opkomen'. vreselijk gevoel is dat ><

 • 9 jaar geleden Emly

  Ik heb ook een paar keer migraine gekregen. Komt altijd hééél onregelmatig en ongepast. En ook verschillend. Een keer kon ik niet meer uit mijn woorden komen, ik wist gewoon de benaming niet meer en mijn lippen en hand waren gevoelloos. Een andere keer werd ik half blind. En nog een andere keer zag ik vlekken. Héél vervelend dus. Maar nu heb ik er (hou hout vast) al een tijdje geen last meer van.

 • 9 jaar geleden FashionLabel

  Heb ook last van migraine, ik neem altijd een dosis pijnstillers en ga dan op bed liggen wachten tot het over is..

 • 9 jaar geleden Aphelita

  Ik heb er gelukkig geen last van..

  Maar mijn oudtante had er wel hele erge last van en die had een hele lijst met dingen die ze vooral niet moest eten omdat dat de kans op migraine vergroot. Misschien was zoiets hier ook wel handig geweest =P

 • 9 jaar geleden HELLINGPROOF

  danku zeer, mijn moeder kreeg vanochtend echt dikke migraine ineens, en ze heeft nu geen medicijnen meer, dus nu ga ik dit allemaal maar eens voor haar proberen!

 • 9 jaar geleden Broodjekroket

  Ik heb dat echt vaak. Vreselijk. Het enige wat je kunt doen is wachten totdat het voorbij gaat. Ik kan het wel herkennen, ik krijg altijd een bloedneus en zie vlekken.

 • 9 jaar geleden curi0sitykills

  ik heb een keer zo'n aanval gehad;

  pijnlijk, ik heb gejankt echt heeel hard x']

 • 9 jaar geleden Nikita

  Ik had het jaren geleden zowat elke week. Heel apart. Moest altijd in een donkere ruimte enzo. En toevallig laatst toen ik in de stad was. Tsja daar lig je dan op de grond in de v&d. Dat was niet echt nice haha.

 • 9 jaar geleden Naomi

  Daar heb ik heel soms last van. Doe dan idd gordijnen dicht en ga in bed liggen... het liefst zo donker en stil mogelijk

  Meestal eindigt het in een tripje naar de wc, wordt meestal misselijk van die druk op mn hoofd

 • 9 jaar geleden M.

  ik heb hier gelukkig maar heel weinig last van. ik heb wel vaak knallende koppijn, maar niet zo erg zoals mensen met migraine dat hebben.

  en ik wil ook dat het forum het weer doet

 • 9 jaar geleden 1INAMILLION

  argh migraine, heb er nu al zeker 7 jaar last van.

  Bij mij is het minder geworden toen ik aan de pil ging, omdat het bij mij veel te maken had met hormonen.

  Andere tips zijn bijvoorbeeld nog met een speciaal (verhoogd) kussen slapen om de spanning uit je nek weg te halen. En @ eSjee, er zijn inderdaad veel dingen die je beter niet kunt eten, dat hadden ze er ook bij kunnen noemen zo zitten er ook stoffen in bijvoorbeeld drop en chocolade die migraine kunnen laten opkomen.

  Ik slik nu elke ochtend een pil er tegen wat goed werkt. Heb het nu misschien nog 1x in de maand.

 • 9 jaar geleden ddaggie

  Okee, ik heb spuitjes voor in mn neus voor migraine echt heel goor.

  Maar helpt wel.

  En er staat voorkomt het zal er niet van over gaan.

  Maar ga gewoon in een donkere kamer liggen zonder geluid en lekker koud.

 • 9 jaar geleden wanderlust

  bah

  dan nog liever migraine dan dat eten

 • 9 jaar geleden Monofoob

  Het forum moet het weer doen!

 • 9 jaar geleden SecondMistake

  Aargh, stom forum :frusty:

 • 9 jaar geleden Chille_liz

  Ik heb ook migraine , heb er pillen voor mr erg goed werken ze niet echt

 • 9 jaar geleden eSjee

  Dit is echt onzin, je kan je beter focussen op wat je níet moet eten zoals geur-, kleur- en smaakstoffen. E621 bijvoorbeeld. En dat zit bijna OVERAL in en is een enorme trigger voor migraine. Ik heb zo'n idee dat iedere dag spinazie met lijnzaad, vis, gierst en koffie dat niet kunnen opheffen. Bij mij niet in ieder geval.

 • 9 jaar geleden dadadadarling

  @HEYSOULSISTER

  bij mij ook niet :s

 • 9 jaar geleden Skelanimal

  Gelukkig heb ik er nooit last van (:

  Offtopic; dan ben ik dus niet de enige (:

  ik wil weer op het forum :")!

 • 9 jaar geleden ladyfaatknowles

  slapen

 • 9 jaar geleden Nathalie

  btw medicijnen werken bij mij niet, ik moet gewoon uitzieken :')

 • 9 jaar geleden Severee

  Helemaal mee eens! @ hieronder.

  Een vriendin van mij heeft migraine en die ligt de hele dag op bed met de gordijnen dicht als ze een aanval heeft. Het duurt meestal maar een dag, hoogstens twee, en ze kan dan echt niets verdragen.

  Migraine is niet gewoon maar hoofdpijn en je hebt het ook niet maar een keertje...

  En bij mij doet het forum het ook niet. Mehh.

 • 9 jaar geleden Nathalie

  ik heb ook migraine, door mijn regels, nu is het weer even geleden maar het is echt afzien, en dan blijf ik heel de dag in mijn bed liggen in een donkere kamer!

 • 9 jaar geleden HEYSOULSISTER

  waaarom doet het forum het niet?