De winnaars van de CupcakeChic wedstrijd

Food door Redactie

CupcakeChic schreef op Girlscene een wedstrijd uit: bedenk een naam voor hun nieuwe cupcake! En wat kwamen er veel inzendingen binnen...

CupcakeChic koos zelf de winnaars uit. Zij vertelden me: "Er zaten echt ontzettend leuke inzendingen tussen, de creativiteit van de Girlscene aanhang is groot! Wat op viel is dat heel veel inzendingen gericht waren op de samenstelling van een naam uit de ingrediënten, bijvoorbeeld mascitaly (mascarpone - Italy). Ook werden de cupcakes veel vergeleken met de natuur: mountain, Sahara, beren. Waar wij naar op zoek waren was een naam die origineel is, de smaak en zoetigheid van de cupcake weerspiegelt en natuurlijk blijft hangen. Van alle inzendingen zijn we na de eerste selectie op 862 mogelijke winnaars gekomen. Vervolgens hebben we meerdere "afvalrondes" gehouden en zijn we tot de volgende top 3 gekomen..."

-

De hoofdprijs: "Gucci Double Wucci" van Ann.

Gefeliciteerd! Deze cupcake-naam wordt gebruikt voor de cupcake. Ook wint zij 12 heerlijke cupcakes naar keuze en een workshop ‘Cupcakes decoreren’ voor haar en 7 vriend(inn)en.

De troostprijzen:

"Amante Italiana (Italiaanse Minnaar)" van Diana en "Il sogno italiano (Italiaanse Droom)" van Brigitte.

Deze twee meiden winnen een set van 12 mini cupcakes om van te genieten.

cupcake