Gezonde sappen van Healthy People

Food door Redactie

Iedereen heeft zijn dagelijkse portie vitamines nodig. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele manieren om daaraan te komen. Healthy People heeft sinds een aantal jaren gezonde sappen met zogenaamd superfruit op de markt. En nu komen ze met twee nieuwe varianten!

Gezonde sappen van Healthy People

Rozenbottel vruchtenmix en Ice Tea Groene thee & limoen zijn de nieuwste aanwinsten van het bedrijf. Beide sappen zitten tjokvol anti-oxidanten en vitamine C. De rozenbottel is een vrucht die van nature heel veel vitamine C bevat, gemiddeld wel 30 keer meer dan sinaasappels.

Gezonde sappen van Healthy People

Het mooie van de sappen van Healthy People is dat ze ook nog eens heel erg lekker zijn. Ik heb ze allebei geproefd en was blij verrast. Want eerlijk is eerlijk, bij rozenbottel denk ik nou niet meteen aan een lekker sapje… Maar er zitten ook nog een paar andere vruchtensappen doorheen; sinaasappelsap en abrikoos. In combinatie maakt dat het een heerlijke frisse drank van puur vruchtensap! En voor de mensen die er niet van houden, er zitten geen stukjes in...

Gezonde sappen van Healthy People

De Ice Tea vond ik ook heel erg verrassend. Na het lezen van de tekst op het pak verwachtte ik een vieze groene thee smaak. Er staat namelijk ‘Healthy People komt met een gekoelde ice-tea gemaakt van zelf getrokken groene thee’. Zelf getrokken groene thee? Dat is toch thee die je alleen drinkt omdat het gezond voor je is? Nou, deze versie dus niet. Want wat smaakt het lekker! Door de mix met limoensap is deze drank heerlijk fris, en ook heel gezond dus.

Ik ben helemaal om en ga deze sappen zeker vaker halen. De grote pakken kosten in de supermarkt €1,99. Daarnaast kan je ook flesjes kopen op het station en bij de benzinepomp. Handig!

Denk je dat jij genoeg vitamines binnenkrijgt?

Door Marit