Victoria's Secret Angels over hun work-out

Health door Redactie

Een lichaam als een Victoria's Secret’s Angel? Graag, wanneer kunnen we het ophalen? Was het maar zo makkelijk. Deze angels werken er keihard voor. Wat zij er precies voor doen? Dat vertelden ze in Vogue!

Ze zijn slank (soms wel erg dun), gespierd, lang en bloedmooi. Maarja, alleen de beste en mooiste modellen worden dan ook angel bij Victoria Secret. En ook zij krijgen het lichaam niet op een presenteerblaadje. De maanden voor de jaarlijkse enorme Victoria Secret Show werken de modellen zich flink in het zweet. Binnenkort vindt de show weer plaats, dus de angels zijn al druk in de weer. Dit doen zij voor hun killer bodies!

vsworkout

Erin Heatherton
“Ik betaal mensen om mij aan het werk te zetten, anders doe ik niets!” zegt Erin lachend. Gelukkig heet haar trainer Lynn Duffy en zij is altijd in voor een uitdaging. Verder dan de sportschool komt het duo niet. In de fitnesszaal traint de 22-jarige beauty drie keer per week een half uur, waarna ze gaat sprinten met intervallen van vijf minuten. Vervolgens loopt ze nog wat metertjes met een helling. ‘Het is vermoeiend,’ zegt ze, ‘Maar dan komt mijn favoriete deel, een half uur yoga. Ik hou van de manier waarop het je lichaam vormt en soepel maakt.”

vsworkout

Allessandra Ambrosio
“Yoga kalmeert me en houdt me lenig.” Vertelt de 30-jarige Braziliaanse enthousiast. Iedere dag dag traint ze in een speciale studio, maar voor de Victoria Secret show traint ze nog meer en gooit ze er een Leandro Carvalho’s Brazil Butt Lift work-out tegenaan. “Het is een hardcore mix van squats en dansen op Braziliaanse muziek!”

vsworkoutlindsay

Lindsay Ellingson
“In mijn jeugd zat ik altijd al in dansteams. Misschien is dat wel de reden dat ik nu niet in een rechte lijn kan lopen op een loopband.” Om de week doet Lindsay mee aan Hip Hop classes bij Crunch (op Lafayette street). Om wat krachttraining aan haar sportroutine toe te voegen -en om haar zonnegroet te perfectioneren- doet ze twee keer per weeg mee aan een Vinyasa Yoga sessie. “Sporten mag van mij niet te serieus zijn, anders vind ik er niets aan.”

victoriasecretworkout

Lily Aldridge
Lily geeft toe fit te zijn door haar beste vriendin Miranda Kerr: ‘Miranda heeft mij vier jaar geleden voorgesteld aan Justin Geldband.”, vertelt de net-getrouwde angel die haar trainer drie keer per week ziet. “Mijn favoriete oefening is springen op de reformer (red. Soort fitnessapparaat), maar ik houd ook van kickboxen en doe altijd buikspieroefeningen en crunches. Dat laatste is natuurlijk minder leuk, maar de resultaten zijn het echt waard!”

victoriasecretworkout

Candice Swanepoel
Ondanks dat ze nog maar 22 is, voelt Candice haar lichaam al ouder worden: “Mijn lichaam is aan het veranderen doordat ik ouder word. Ik werk nu meer met gewichten om mijn spieren te houden.” Haar favoriete oefening? “Kickboxen! Ik vind dat niet alleen een fijne sport om fit mee te blijven, maar ook omdat ik mezelf er mee kan beschermen.” Aldus Candice, die drie dagen per week traint.

Kijk jij ieder jaar naar de Victoria's Secret show?

Bron interviews: Vogue

Door Esmée