Shop chocolade online!

Food door Redactie

Voor chocolade mag je ons meiden altijd wakker maken, welk tijdstip dan ook. Chocolade maakt ons vrolijk, is onze grootste troost als we verdrietig zijn en is meestal gewoon onweerstaanbaar lekker. Wij hebben heerlijk nieuws voor de iedereen met een chocoladehart!

Van chocoladerepen tot Hotchocspoons, Chocolate Company verkoopt het nu ook allemaal online! Om dit overheerlijke snoepgoed te halen hoeven we dus niet eens meer de deur uit. Al het lekkers is nu op de website chocolatecompany-online.com te vinden.

choco

Hotchocspoon Candy Surprise, prijs € 3,10

choco

Choc Spread Ivoire, prijs € 8,75

De winkels van Chocolate Company
Met de Hotchocspoons is het in 2004 allemaal begonnen. We kennen ze allemaal: De lekkere brok pure-, witte- of melkchocolade aan een lepel, die je door de warme melk roert en er ontstaat chocolademelk. Mmm! Deze, net-even-andere chocolademelk was direct een grote hit! Na enkele jaren werd het kleine Chocolate Company winkeltje in Duitsland, een wereldwijde keten. Van Nederland tot Japan en van Zweden tot Canada, overal is deze chocolade store bekend!

choco

Hotchocspoon Speculoos, prijs € 3,10

Nu kunnen jullie dus allemaal kennismaken met de lekkernijen van Chocolate Company op chocolatecompany-online.com. Je kunt door een paar simpele kliks je favourites bestellen. Ben je nu helemaal dol op chocolade, dan heeft deze webshop nog iets veel leukers: Je kunt namelijk, voor een klein bedrag per maand, lid worden van Chocolate Company. Je bent dan de eerste die weet wat voor een nieuwe lekkernijen Chocolate Company heeft. Maar niet alleen dat! Bij elke bestelling krijg je leuke kortingen, de shop is bezig met de Spoon of the Month die elke maand in je bus gaat vallen en krijg je je all time favourite op je verjaardag thuis bezorgd!

choco

Banana Ginger reep, prijs € 4,25

choco

Strawberry Pink Pepper reep, prijs € 3,25

choco

Hotchocspoon Orange, prijs € 3,10

De Chocolate Company heeft nu een speciale kortingscode voor Girlscene-lezeressen! Met de code LA17GS ontvang jij 10% korting! Bestellen met 10% korting kan de hele maand december. Niet alleen heerlijk om zelf lekker op te peuzelen, ook je ouders of vriendinnen kun je chocolade cadeau doen. Vooral met de feestdagen coming up! Enjoy!

Wat is jouw favourite chocolate?

Door Evi