Victoria's Secret Angel work-out

Health door Redactie

Altijd al het lichaam van een Victoria's Secret Angel willen hebben? Goed, we beloven natuurlijk niks. Het heeft natuurlijk ook wel iets te maken met lengte, aanleg & ontzettend veel professionele hulp. Maar wij hebben hier toch voor jou de work-out van Victoria's Secret Angel Marissa Miller.

VS workout

Houd in je handen dumbbels (heb je die niet vul dan plastic flesjes met water) en houd je armen in een hoek van negentig graden. Buig vervolgens vijftien keer je handen naar beneden, zodat je armen parallel met de vloer komen.

De volgende oefening doe je ook vijftien keer, dit keer beweeg je je armen naar elkaar toe met de dumbbels in je handen.

vs workout

Voor deze oefening heb je eigenlijk een bosu nodig, maar je kunt dit ook zonder doen. Ga in een plankpositie en daarna draai je uit, steun je nog maar op een arm en houd je je arm in de lucht. Deze positie houd je 30 seconden vast (eigenlijk moet je dus het rechter en het linker plaatje omkeren), vervolgens doe je hetzelfde aan de andere zijde.

vs workout

Sta met je benen een klein stukje uit elkaar. Neem dumbbels in je handen en houd onder je kin. Laat je onderlichaam staan en beweeg je bovenlichaam naar rechts, even aanhouden en weer terug naar het midden. Vervolgens herhaal je hetzelfde naar links en dit doe je zo'n 15 tot 25 keer.

vs workout

Wij hebben dit op de redactie eerst eventjes uitgeprobeerd, omdat we niet helemaal begrepen hoe ze nu van de opdrukpositie in de staande positie komt. Goed, we weten het nu. Zet jezelf in de opdruk positie, spring met je voeten naar je handen toe, squat en spring dan op, om je vervolgens weer in de opdrukpositie terug te springen.

vs workout

Hier heb je weer de bosu voor nodig. Heb je die niet, geen punt.. maar zoals je ziet het is wel een investering waard. Squat met dumbbels in je armen, houd de positie even vast en herhaal dit zo'n 20 keer.

Succes ladies! Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie resultaten!

Bron: Shape Magazine

Door Annemerel