Lente & zomersport!

Health door Redactie

De zon komt al zo af en toe tevoorschijn en het is duidelijk dat de lente in de lucht hangt. Het is nog niet warm genoeg om in je bikini in de tuin of op het strand te liggen, maar dat betekent niet dat je dan maar binnen moet blijven. Wat wij doen als de zon schijnt? Dan verplaatsen we gewoon onze work-out naar buiten, zodat we bakken met Vitamine D vangen!

lente/zomersporten

Hardlopen
OK. Dit ligt natuurlijk wel een klein beetje voor de hand, maar hoe lekker is het om buiten te gaan hardlopen als het zonnetje schijnt? Niet alleen fijn om buiten te zijn en goed voor je figuur. Verschillende onderzoeken hebben uitgewezen dat hardlopen zorgt voor meer creativiteit en meer energie. Met hardlopen verspil je dus geen tijd, je wint er tijd mee.

sporten

Yoga in de tuin
Neem je laptop mee naar buiten of haal een yoga-boek uit de bibliotheek, sportkleding aan en de tuin in. Hoe lekker is het om je lichaam te trainen in de tuin, in plaats van in de stinkende sportschool? Wij zijn in ieder geval al groot fan van de achtertuinyoga.

sporten in lente / zomer

Skeeleren
Skeeleren is één van de beste sporten voor een strak achterwerk. En het is LEUK. Kunnen andere sporten nogal eens aanvoelen als een verplichting, skeeleren doe je voor je lol. Gezellig met vriendinnen, of gewoon met je iPod en jezelf.

sporten lente / zomer

Pak de fiets
Het klinkt zo simpel, maar hoe vaak stap je in het openbaar vervoer terwijl je ook prima had kunnen fietsen naar de stad? Ook hoeft fietsen niet altijd een bepaald doel te hebben. Pak de mountainbike (als die bij jullie in de schuur staat) en trek er lekker op uit. Muziekje op en trappen maar!

sporten lente / zomer

Kangoo Jumps
Als je fan bent van het programma 'Help, mijn kind is te dik' ken je de Kangoo Jumps al. De schoen lijkt op een skeelerschoen, maar er onder zitten geen wieltjes maar een paar jumps. Niet alleen super goed voor je lichaam, maar ook hilarisch. Je kunt er mee 'hardlopen' maar je kunt er natuurlijk ook gewoon lekker op jumpen.

Wat is jouw favoriete buiten bezigheid?

Beeld: Weheartit

Door Annemerel