Food

Keukenprinses: zoete zaligheid

Elke week mogen we de keukenprinses uithangen! De ene keer houden we van zoet of kiezen we voor een hip hapje, de andere week bereiden we een lazy lunch! Schorten aan ladies, garde gereed en let's start cooking!

Deze week vonden we op Bakerella een super leuk recept voor chocolaatjes. En toen bleek ook nog dat het super makkelijk te maken is, wauw! Deze goodlooking chocolates zien er heel lekker uit en zijn door ze in te pakken ook nog eens gaaf als cadeautje.

Wat heb je nodig:
- roze chocolade topping
- chocolade in een smaak die jij lekker vindt
- plastic bakjes
- tandenstoker
- foliepapier (optioneel)

keukenprinses

Stap 1: Smelt roze chocolade topping in een pan.

Stap 2: Teken met behulp van een tandenstoker een hartjesvorm in de holte van het bakje.

keukenprinses

Stap 3: Laat het drogen en giet vervolgens de gesmolten chocolade in het bakje. Zorg dat je het doosje vult waarbij je de hoeken raakt, zonder dat het bakje overstroomt.

keukenprinses

Stap 4: Plaats het bakje een paar minuten in de vriezer en duw ze vervolgens uit de mal. 

keukenprinses

Stap 5: Als je foliepapier hebt kun je de chocolaatjes super leuk inpakken. Als je echt creatief aan de gang wil gaan, maak je je eigen inpakpapier en wikkel je dat om je chocolatebars. Super cute en leuk als cadeautje!

 keukenprinses

Succes en eet smakelijk!

Door: Annick
Bron: Bakerella

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved