Win: workshop vullingen Smiths Bugles

Food door Redactie

Herinneren jullie dit artikel nog? Girlscene was te gast bij Koffietijd om een vulling te maken voor Smiths Bugles. Samen met een aantal andere bloggers werden we begeleid in het maken van onze eigen vulling door Koffietijd-kok Caspar Burgi. Het was niet alleen een hele leerzame middag, maar het was ook hartstikke gezellig! En jij kunt nu zo’n zelfde middag beleven, want je kunt een workshop van Caspar winnen!

win bugles

Ben jij gek op Bugles, vullingen, koken of Koffietijd? Dan is dit echt wat voor jou. Tijdens de workshop word je samen met 23 anderen begeleid door Caspar tijdens het maken van je eigen vulling voor Smiths Bugles. Een kook workshop van een bekende kok dus. En tussendoor ook nog wat zoutjes eten. Klinkt niet verkeerd toch?

win bugles

Jij kunt samen met een vriendin deze middag winnen. De workshop zal plaatsvinden op zaterdag 12 mei in de middag. Het duurt in totaal ongeveer twee uur en het is in De Kookfabriek in Amsterdam. Caspar zal eerst het een en ander uitleggen en daarna gaan jullie met zijn allen aan de slag. Uiteindelijk mag iedereen elkaars vulling proeven en beoordelen en Caspar zal zijn favoriete vulling uitkiezen.

Lijkt dit jou helemaal geweldig? Doe dan mee!

win bugles

Wat moet je doen?
Ga naar Smiths.nl en stuur je vultip in. Vervolgens kom je op een pagina waar je je tip kunt delen op onder andere Facebook en Twitter. Je kunt je tip vanaf hier ook mailen. Mail je tip naar info@girlscene.nl. Degene met de allerleukste/origineelste/lekkerste tip wint de workshop voor twee. Extra leuk: als je je vultip instuurt, maak je ook nog eens kans op 10.000 euro!

win bugles

Succes meiden!

Door de redactie