Killer buikspieren

Health door Redactie

Het is tijd voor wat buikspieroefeningen meiden! En niet alleen omdat we misschien wel (bijna) onze bikini aan kunnen trekken, maar ook omdat sterke buikspieren ervoor zorgen dat je lichaam beter functioneert. Het vermindert rugklachten en zorgt ervoor dat je sterker en soepeler wordt, zowel mentaal als fysiek. Zo, als we je nu nog niet hebben overgehaald de filmpjes te proberen die we voor je hebben uitgezocht.....

De meiden van Tone It Up doen hun buikspieroefeningen op het strand. Dat geeft extra inspiratie om door te gaan. Want wie raakt er nu niet geïnspireerd als je het strand ziet?

Cassey Ho van Blogilates laat in deze video haar Pop Pilates Abs-workout zien. Als je van vrolijke muziek en opbeurende praatjes houdt tijdens je workout is dit echt jouw ding.

De super populaire 8 minute abs! Dit filmpje is al jarenlang een grote hit. Wat deze zo speciaal maakt? Je ziet in het filmpje heel erg goed welke spier je precies traint en wat je moet doen om deze te trainen. Voor dummies dus!

Wie heeft de sterkste buikspieren van Nederland? Dat MOET Doutzen zijn. In dit filmpje, gemaakt in samenwerking met haar personal trainer en Victoria's Secret laat Doutzen haar moves zien.

Tracy Anderson is personal trainer van de sterren. Onder andere Gwyneth Paltrow, Jessica Simpson, Nicole Richie, Jennifer Lopez en Madonna werden al door Tracy onder handen genomen en met dit filmpje kun jij jezelf ook door Tracy onder handen laten nemen.

Welk filmpje ga jij uitproberen, of bedank jij liever...

Door Annemerel