GAME ON... WORLD! (update)

Health door Redactie

Girlscene heeft deze zomer samen met Nike een missie, zoveel mogelijk (stijlvolle) meiden aan het hardlopen krijgen. Inmiddels zijn we een week bezig en zien we #RUNINSTYLE steeds vaker op Instagram en Twitter verschijnen. Doe jij al mee?

Girlscene's Annemerel doet natuurlijk ook mee en loopt niet alleen hard (in stijl), maar moedigt de andere deelnemers via de zijlijn (Twitter) ook aan.. Ze vertelt...
runinstyle

Toen afgelopen woensdag de missie van Girlscene en Nike begon, bevond ik me in Italië. Ik ben aan het trainen voor de marathon in Amsterdam in oktober en ben al een tijdje bezig met mijn super strakke schema. De eerste week in Italië hield ik me daar ook nog perfect aan, maar daarna... Oei. Het vroege opstaan werd steeds lastiger en op een gegeven moment lukte het gewoon niet meer. Later op de dag rennen was geen optie (met 35 graden is dat een beetje een gevaarlijke business). En uiteindelijk heb ik dus bijna twee weken niet hardgelopen. OMG!

runinstyle

Maar afgelopen maandag begon ik weer vol goede moed. Maandagochtend liep ik tien kilometer en dinsdagmiddag liep ik tijdens de lunch tussen de regenbuien door nog snel vijf kilometer. Heerlijk. En natuurlijk deed ik dat "in stijl..."

runinstyle

runinstyle

Maar naast dat ik zelf lekker heb hardgelopen, heb ik ook gekeken naar wat jullie afgelopen week allemaal gedaan hebben en heb ik op zoveel mogelijk berichtjes geprobeerd te reageren. Wat ik onder andere tegenkwam...


runinstyle

Marina heeft de nieuwe Nike Lunarglides gekocht, wauw, wat zijn ze toch mooi! En aan haar tweets te zien liepen ze heerlijk! (Dat wist ik natuurlijk al, want ik loop er zelf ook vaak op!)

runinstyle


Sophie stuurde een heerlijke inspirerende quote door via Twitter. Thanks Sophie!

runinstyle

En Fashionscene's Hoofdredactrice Esmée deed ook vrolijk mee en deelde haar foto via Instagram!

Ren jij al met ons mee met de hashtag #RUNINSTYLE ? Download de Nike+ applicatie voor de iPhone of je Android-telefoon en loop mee! Misschien ben jij wel een van de twintig gelukkigen die op 17 augustus met onze bootcamp in Het Vondelpark in Amsterdam mee mag doen!

Wat je daarvoor precies moet doen?
1. De komende weken lekker gaan hardlopen, proberen je grenzen te verleggen. Je hebt waarschijnlijk geen school, dus alle tijd voor sportieve activiteiten!
2. Tweet erover! Gebruik motiverende teksten, deel foto's, deel jouw rondjes via de Nike+ GPS applicatie. HOE MEER TWEETS HOE BETER! Zorg ervoor dat in iedere tweet de hashtag #RUNINSTYLE voorkomt!
3. Download de Nike+ GPS applicatie voor iPhone en Android en houd jouw kilometers bij met deze applicatie. Natuurlijk laat jij jouw rondjes automatisch synchroniseren met Twitter.
4. Vul in het berichtveld onder dit artikel je gegevens in en vertel wat jouw twitternaam is en waarom jij er graag bij wilt zijn 17 augustus.
5. Ga door waar je mee bezig bent en wie weet word jij uitgekozen voor de Girlscene Bootcamp in Het Vondelpark in Amsterdam op vrijdag 17 augustus.

Door de redactie