GAME ON... WORLD! (update II)

Health door Redactie

Onze missie met Nike is in volle gang! Inmiddels rennen we alweer twee weken 'in stijl' met de hashtag #RUNINSTYLE op twitter & instagram! Je hebt nog een weekje om te bewijzen dat JIJ bij onze bootcamp in het Vondelpark moet zijn. Tijd voor een update dus!

Voor het eerste artikel over onze Nike Missie klik hier, voor de update van vorige week klik hier.

girlscene game on world

Ikzelf (Annemerel) heb afgelopen week fanatiek gelopen. Toen ik donderdag om 20.00u thuis kwam uit mijn werk (Girlscene dus) besloot ik snel een smoothie te maken (want: honger) en daarna direct mijn hardloopschoenen aan te trekken. Ik rende een rondje van zo'n 10 kilometer door de duinen en zag de zon (die volop scheen) steeds verder richting de zee zakken. Wat een heerlijk gevoel!

nike

De volgende dag liep ik nog vijf kilometer terwijl een donkere onweerslucht steeds dichterbij kwam. Mijn missie? Voor de regen binnen zijn. De angst voor de regen zorgde ervoor dat ik lekker hard liep, ik liep de vijf kilometer in iets minder dan 25 minuten.

nike
Voorrrrrrrrr

Zondag liep ik mijn langste afstand, twintig kilometer op het heetst van de dag (tussen 12.30u en 14.30u) door de duinen. Het was best wel zwaar, maar tegelijkertijd ook super lekker! Maar toen ik de dag erna dacht nog even snel tien te lopen voelde ik het wel. Wow, die benen waren zwaarrrrrr!

nike

Naaaaa (jup, dat is zweet... Een rondje niet gezweet, is een rondje niet gerend!)

Maar jullie hebben ook niet stil gezeten heb ik gezien!

nike

Marieke van Woesik liep een rondje

nike

Marina liep haar langste rondje tot nu toe!

nike

Anne kocht de nieuwe Nike Lunarglides! Wat zijn ze mooi!

nike

Danielle ging na een flinke antibiotica deze week weer fanatiek aan de slag!

nike

En ook Sita liep meerdere keren afgelopen week!

Dan nog eventjes heel erg belangrijk nieuws wat betreft DE BOOTCAMP!
De datum van de Bootcamp is veranderd. In plaats van dat het evenement op vrijdag 17 augustus plaatsvindt, zal het een dag later op
ZATERDAG 18 AUGUSTUS plaatsvinden!

Het tijdstip is inmiddels ook bekend, het evenement zal om 12.00u aanvangen, naar verwachting zal het tot een uurtje of half drie duren.

Doe jij nog niet mee met onze Nike missie? Je kunt je nog steeds aanmelden via deze link.

Succes ladies!