Bring It On dvd-box

Films & Series door Redactie

Ben jij ook zo'n fan van de "Bring it on" films, waar het over cheerleaden, bitchy vriendinnen en hete hunks gaat? Goed nieuws: nu is er de Bring It On dvd-box met drie films erin!

Bring it On - Again:
De meiden doen het weer in dit dolkomische, pittige vervolg op het grote succesnummer Bring it On. Het wordt lachen, gieren en - vooral - dansen geblazen wanneer een nieuwe cheerleaderteam het in een alles-of-nietscompetitie moet opnemen tegen de gevestigde waarden. De spetterende cast van veelbelovende jonge sterren tilt het lef, de pit en de lol van de originele comedy naar een nog hoger niveau. Laat maar komen, die comedy!

Bring it On - All or Nothing:
Zet je schrap voor nog meer lol, gebekvecht en te gekke danspasjes... Wanneer de populaire cheerleader Britney Allen (Hayden Panettiere uit Heroes!) vanuit het hippe en elitaire Pacific Vista naar het eenvoudige Crenshaw Heights verhuist, verandert haar luxe leventje op slag. Britney krijgt het niet alleen aan de stok met haar nieuwe klasgenoten, maar vooral met hoofdcheerleader Camille (Solange Knowles-Smith). Uiteindelijk bemachtigt ze toch een plaatsje in het team en gaat ze in een wedstrijd de confrontatie aan met haar ex-team. De inzet: meedoen in de nieuwe videoclip van rijzende ster Rihanna. Wie heeft het lef en de moves om cheerleader-geschiedenis te schrijven?

Bring it On - In it to Win it:
Acrobatische hoogstandjes, een pompende soundtrack en een nietsontziende competitie vormen de ruggengraat van deze gloednieuwe cheerleader-comedy! Met hun lef en enthousiasme domineren de bruisende East Coast Jets al jaren de Cheer Camp Championships. Dit keer worden ze echter uitgedaagd door de al even pittige West Coast Sharks. Met hun blitse moves en hippe grooves willen ze een gooi doen naar de titel. Maar dan slaat onverwachts het onheil toe. De aanvoerster van beide teams beseffen dat ze, om de hoofdprijs weg te kapen, zullen moeten samenwerken als nooit tevoren. Laat maar komen! Bring it On!

De box is nu te koop voor € 14,99. Have fun met kijken!