Komt een vrouw bij de dokter

Films & Series door Redactie

Eindelijk is het dan zo ver. 26 november komt de langverwachte film Komt een vrouw bij de dokter, naar aanleiding van de bestseller van Kluun, in de bioscoop. In de hoofdrol Carice van Houten (Carmen), Barry Atsma ( Stijn) en Anna Drijver (Roos).

Het verhaal draait om Stijn en Carmen. Ze hebben een geweldig leven, leuke vrienden, feestjes in overvloed en beide een eigen bedrijf.  Als kroon op hun werk hebben ze samen hun één jaar oude dochtertje Luna. Het leven lacht hen toe. Totdat Carmen te horen krijgt dat ze borstkanker heeft. Hun mooie leventje verandert compleet.
In plaats van feestjes bezoeken zijn ze vaak te vinden in het ziekenhuis. Overdag steunt Stijn zijn vrouw tegen het gevecht tegen kanker, maar ’s avonds stort hij zich in het nachtleven en op de vrouwen van Amsterdam en Breda. Hij vlucht in drank, drugs en uitgaan. Dan komt hij Roos tegen. Roos is mooi en heeft geen kanker. Hij wordt verliefd op haar, raakt verslaafd aan haar. Wat nu? Zijn leven is een puinhoop. Voor wie kiest hij? Zijn eigen lieve vrouw Carmen, of mooie Roos?

door Marjolein