Nieuwe film: New Moon

Films & Series door Redactie

In New Moon, de tweede bioscoopfilm van The Twilight Saga, naar de succesvolle boekenreeks van Stephenie Meyer, gaat de liefde tussen mens en vampier nog een stap verder....

Bella Swan (Kristen Stewart) tart het noodlot om een glimp van haar liefde, Edward Cullen (Robert Pattinson) op te vangen. Wanneer ze verwikkeld raakt in de mysteries van de bovennatuurlijke wereld, ontdekt Bella geheimen uit het verleden, die haar meer in gevaar brengen dan ooit tevoren.

Na Bella’s 18e verjaardag, besluit Edward voor haar eigen veiligheid uit haar leven te verdwijnen. Bella blijft achter met een gebroken hart en worstelt zich eenzaam door de rest van het schooljaar. Dan ontdekt ze dat ze Edward kan horen, zodra ze in gevaar is. Haar verlangen om bij hem te zijn, leidt ertoe dat ze steeds grotere risico’s neemt. Samen met Jacob Black (Taylor Lautner), haar jeugdvriend en lid van de mysterieuze Quileute stam, knapt Bella een motor op. Langzaam ontdooid haar bevroren hart en wordt de vriendschap met Jacob intenser. Dan blijkt dat Jacob zelf ook een bovennatuurlijk geheim met zich meedraagt.

De cast bestaat ook in dit tweede deel uit o.a. Robert Pattinson, Kristen Stewart, Ashley Greene en Taylor Lautner.

De trailer:

Widget:

New Moon draait 19 november in de bioscopen!

Praat op het forum verder over Twilight...