Robert Pattinson in Water For Elephants?

Films & Series door Redactie

Fans van Robert Pattinson opgelet! Het gerucht gaat dat Robert een grote rol gaat spelen in de film ''Water For Elephants''. Reese Witherspoon heeft al getekend en het gerucht gaat ook dat Sean Penn mee gaat doen aan het project.

De film is gebaseerd op de bestseller van Sara Gruen Water For Elephants en gaat over een student genaamd Jacob. Hij verlaat zijn leven als student omdat zijn ouders omgekomen zijn in een auto ongeluk. Hij springt op een willekeurige trein. Wat een trein blijkt te zijn van het circus Benzini Brothers. Hij treedt een wereld binnen van freaks, zwervers en buitenbeentjes. Tweede rangs circus worstelen om te overleven tijdens de grote depressie. De jongen voegt zich bij het circus The Benzini Brothers. Dit is een circus waar hij werkt als dierenarts voor de circusdieren. Hij ontmoet de vrouw van de hoofdtrainer en word verliefd op haar. Ook leert hij de olifant Rosie kennen die niet te trainbaar is maar ontdekt een manier om haar toch te bereiken.

De film Water For Elephants zal naar alle waarschijnlijkheid uitkomen in 2011.

Voor de diehards onder ons heb ik hier op een rijtje gezet in welke films Robert Pattinson speelt dit jaar. Zodat je hem op groot beeldscherm kan bekijken:

Klik even op de titel van Remember Me voor meer info over de film. Enjoy! Remember Me draait vanaf 11 maart in de bioscoop.

door Shelley

Foto's: buzznet.com