Musicalfilm: Nine

Films & Series door Redactie

Wie zeker genoten heeft van de film ''Moulin Rouge'', kan binnenkort gaan genieten van een nieuwe musicalfilm: ''Nine''. Met een geweldige vrouwencast en muziek van Fergie is dit zeker een topfilm.

De film vertelt over het verhaal van de beroemde filmregisseur Guido Contini. Hij heeft moeite om zijn persoonlijke leven te mixen met zijn werk. Zijn relatie met zijn vrouw, zijn minnares, zijn muze, zijn kostuumontwerpster, de sexy modejournaliste, prostituee uit zijn verleden en zijn moeder moeten hem inspiratie geven voor zijn nieuwe film. Maar doordat het in zijn liefdesleven met zijn vrouw niet goed gaat is hij inspiratieloos en heeft hij nog maar twee weken de tijd om iets te bedenken voor zijn project. Zal hij de crisis onder controle krijgen om zijn project voort te kunnen zetten?

De geweldige vrouwen die in de film ''Nine'' spelen zijn niemand minder dan: Nicole Kidman, Stacey Ferguson (eerder bekend als: Fergie), Penelopé Cruz, Marion Cotillard, Kate Hudson, Judi Dench en Sophia Loren. De mannelijke hoofdrol wordt gespeeld door: Daniel Day-Lewis.

Zie hier de trailer:

 

De film draait vanaf 18 februari in de bioscoop. Ligt het nou aan mij of zijn er de laatste tijd ontzettend veel films die ik echt moet zien?

Door Shelley.

Foto's: impawards.com