The Price of Beauty

Films & Series door Redactie

Binnenkort kunnen we weer genieten van de super grappige opmerkingen van Jessica Simpson. Ze gaat namelijk weer in een reality televisie serie spelen genaamd: The Price of Beauty. Samen met haar beste vrienden gaan ze de hele wereld af en vragen ze aan mensen wat ze mooi vinden aan het vrouwelijke lichaam en waarom..

Haar doel is om de echte betekenis van schoonheid te vinden. Zo gaat ze onder andere langs de volgende landen: Japan, Thailand, Frankrijk, Brazilië, Uganda en Marokko. Door de samenleving is er namelijk maar één perfect lichaam.. en dat is slank zijn. Door de media wordt eigenlijk elk meisje (jong of oud) vrijwel dood gegooid met diëten, skinny modellen, slanke actrices en ga zo maar door. Maar: schoonheid komt ook van binnenuit! Jessica gaat op zoek naar de echte schoonheid die niet persé super slank is maar misschien juist wel een maatje meer! Go Jessica :)

Eigenlijk is Jessica ook de perfecte persoon om hier onderzoek naar te doen. Afgelopen jaar heeft ze het al moeilijk genoeg gehad met haar eigen gewicht en de media. Maar het laat ons juist weer zien dat Jessica ook maar gewoon een mens is.

Het is nog onbekend wanneer en of het ooit in Nederland te zien zal zijn. Wel kun je het volgen op youtube. Bekijk hier een filmpje.

-

Door Shelley