Ramona And Beezus

Films & Series door Redactie

Onlangs keek ik naar de film ''Another Cinderella Story'' met Selena Gomez en begon daarna wat research te doen naar dit leuke meisje. Selena speelt binnenkort in een film: ''Ramona And Beezus''.

De trailer zie je hier!

De film is gebaseerd op de boeken van Beverly Clearly: ''Ramona". Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer deze film uitkomt, maar in Amerika komt de film uit in augustus 2010.

De film gaat over een meisje genaamd Ramona en is vier jaar oud (gespeeld door Joey King). Haar leven is een groot avontuur. De fantasie van een vierjarige is hartstikke groot en dat zie je absoluut terug in deze film. Zo zie je bijvoorbeeld hoe Ramona met haar trolley een heuvel opklimt maar ondertussen denkt dat ze in een totaal andere wereld is... een véél mooiere wereld of dat ze aan twee ringen hangt maar dat ze ondertussen denkt dat ze in een grote ravijn hangt. Ramona heeft een oudere zus (Selena Gomez), die gek wordt van Ramona maar uiteindelijk worden ze beste maatjes. Deze film is een echte familie-film maar het is ook leuk voor ons meiden om naar te kijken omdat er een hele fijne man in speelt. Namelijk: Josh Duhamel!

-

Ook heeft Selena Gomez een nummer voor de film ingezongen. Het nummer heet: ''Live Like There Is No Tomorrow''. Je kunt het nummer ook op de achtergrond horen van de trailer.

Door Shelley