DVD-tip: A Walk To Remember

Films & Series door Redactie

Als je The Notebook en Dear John kent, dan ken je misschien ook wel A Walk To Remember. Deze drie titels zijn allemaal boeken, geschreven door Nicholas Sparks, maar ook alledrie verfilmd!

A Walk To Remember is een film over liefde, geloof en drama. Zeker de moeite waard om te kijken!

walk to remember

Het verhaal gaat over een jong meisje genaamd Jamie Sullivan (gespeeld door Mandy Moore) en de jonge bad boy Landon Carter (gespeeld door Shane West). Als Landon gepakt wordt door de politie, krijgt hij op school taakstraf. Zo leert hij het onschuldige meisje Jamie kennen. Ze kennen elkaar eigenlijk al sinds de kleuterklas, maar gingen nooit met elkaar om. Jamie is erg op zichzelf, zingt in het koor, is de grootste nerd van de school, houdt zich erg veel met het geloof bezig en... is ernstig ziek. Omdat Landon mee moet doen in het toneelstuk van school, vraagt hij Jamie om hulp met acteren. Ze worden verliefd op elkaar, maar er is één ding wat hen uit elkaar kan halen en helaas niet te stoppen valt. Wat dat is... daar kom je vanzelf wel achter in de film!

Een leuk nieuwtje is dat Mandy Moore een aantal liedjes gezongen heeft voor deze film. Waaronder de liedjes Only Hope en Cry.

Vond je The Notebook en Dear John mooi? Dan vind je deze film ook vast leuk. Ik heb in ieder geval genoten van de film en het is een echte aanrader! Bekijk hier de trailer van A Walk To Remember.

Je kunt de film bestellen bij Bol.com voor € 5,99.

door Shelley