Trailer Harry Potter deel 7

Films & Series door Redactie

De trailer van ‘Harry Potter en de Relieken van de Dood’ ook wel ‘Harry Potter And The Deathly Hallows’ is uit! De film is in twee delen gefilmd en zullen het zevende en het achtste deel in de serie worden. Jammer genoeg ook meteen de laatste delen uit de serie...

Het eerste deel zal op 18 november 2010 in première gaan en het tweede deel is op 14 juli 2011 in de bios te zien. Het is in ieder geval zeker weer de moeite waard, aangezien ze beiden in 3D verschijnen. Spanning en sensatie!

Wil je niets van het verhaal weten? Lees dan niét verder...

In het eerste deel verkeert elke tovenaar in levensgevaar nu de duistere magiër Heer Voldemort over de tovenaarswereld heerst. Hij heeft nog maar één doel voor ogen: Harry Potter doden! Terwijl het hele land betrokken is bij deze tovenaarsoorlog, houden Harry en zijn twee beste vrienden Ron en Hermelien zich schuil in de verste hoeken van de dreuzelwereld. Harry gaat op zoektocht naar de gruzielementen die Voldemort verborgen heeft. Hierin heeft hij stukken van zijn eigen ziel geplaatst. De gruzielementen moeten eerst vernietigd worden, anders kan Voldemort niet gedood worden.

Alsof dit nog niet te heftig is, ontdekt Harry ondertussen ook nog een gruwelijke waarheid over zijn voormalige schoolhoofd Perkamentus, vindt hij een afschuwelijk geheim in huize Zwarts, komt hij meer over zijn ouders te weten en kruist een mysterieuze legende zijn pad: de relieken van de dood. Zal het Harry lukken om de overgebleven gruzielementen op te sporen en te vernietigen?

Ben je benieuwd naar de trailer, kijk 'm dan hier.

Klik hier voor een overzicht van alle (al uitgebrachte) dvd's. Om weer even 'bij' te kijken!

door Danique