Trailer: Harry Potter And The Deathly Hallows

Films & Series door Redactie

Velen van jullie kijken waarschijnlijk al uit naar de nieuwe Harry Potter film. Helaas moeten jullie nog even geduld hebben maar je kunt hier alvast de trailer bekijken!

Het laatste boek van Harry Potter, Harry Potter And The Deathly Hallows (vertaald: de Relieken van de Dood) is het zevende en laatste deel van de boekenreeks. Opvallend is dat dit boek uit twee filmen zal gaan bestaan. Het eerste deel is eind dit jaar te zien, namelijk op 18 november en het tweede deel op 14 juli 2011. Dus we kunnen extra lang genieten van de spannende ontknoping!

In dit boek staat Harty voor een duistere, gevaarlijke en haast onmogelijke taak: hij moet de overgebleven Gruzielementen van Voldemort opsporen en vernietigen. Nooit eerder voelde Harry zich zo eenzaam en onzeker over zijn toekomst. Maar het is aan hem om deze zware taak goed te volbrengen. Om aan deze lange, zware reis te beginnen moet Harry eerst zijn veilige omgeving verlaten..

De trailer is afgelopen weekend bekend gemaakt bij de MTV Movie Awards. De trailer is niet zo lang maar je krijgt wel een goede indruk van de film:

 

Heb jij al zin in de nieuwe film?

door Quirine