Twilight Saga: Eclipse

Films & Series door Redactie

Vanaf 30 juni draait alweer het derde deel van de Twilight Saga in de bioscoop: Twilight Saga: Eclipse.

Maandag begon mijn stage bij Girlscene en ik had al gelijk een gave opdracht. Ik mocht namelijk naar de voorpremière van Twilight Saga: Eclipse. Met veel zin ging in naar Tuschinski om me te laten verrassen door Bella, Edward en Jacob.

In Twilight Saga: Eclips loopt Bella weer gevaar. De wraakzuchtige vampier Victoria achtervolgt haar nog steeds. Ook staat Bella voor een belangrijke beslissing. Ze zal moeten kiezen tussen haar lover Edward en vriend Jacob.

Wil je alvast een voorproefje van de film? Bekijk dan hieronder de trailer.

Let wel op! De tekst onder het filmpje bevat details van het verhaal!

Edward en Jacob zijn beiden verliefd op Bella. Omdat Edward vampier is en Jacob een weerwolf (twee vijanden) wordt deze strijd alleen maar erger. Ook zal Bella op de dag na haar eindexamen getransformeerd worden tot vampier en dat is iets wat Jacob zeker niet wil.

Ondertussen worden er in Seattle mysterieuze moorden gepleegd. Deze moorden worden gepleegd door een leger jonge vampieren dat in een korte tijd gemaakt is. De maker van dit leger is niemand minder dan Victoria. Om tegen dit jonge leger te vechten zullen de weerwolven en de Cullens moeten samenwerken.

Tijdens een weekendje samen hebben Bella en Edward ook nog tijd om over hun relatie te praten. Bella wil namelijk door hem getransformeerd worden tot vampier. Edward wil dit doen, maar alleen als Bella met hem zal trouwen. Uiteindelijk wil Bella met Edward trouwen en vraagt hij haar officieel ten huwelijk. Dit tot ongenoegen van Jacob, die nu geen reden meer ziet om mee te vechten tegen het leger van Victoria. Om Jacob toch te overtuigen vraagt Bella hem om haar te zoenen...

Edward en Bella

Jacob, Bella, Edward

Bella, Jacob

Kortom: als je van een romantisch actiedrama houdt, dan is deze film zeker een aanrader. Zoenscènes, onbeantwoorde liefde en actie; het zit er allemaal in. Bella en Edward zorgen een aantal keer voor romantische scènes. Ook het sexy bovenlijf van Jacob is niet vervelend om naar te kijken! Verder zorgen de gevechtsscènes er voor dat het een niet al te zoete zwijmelfilm wordt.

Deze film, die al vòòr de première een award kreeg voor film waar-het-meest-naar-uitgekeken-wordt, mag je (zeker als Twilight-fan) niet missen.

Ga jij 'm kijken?

Door Gabriella