Fashion

Nelly High Heels event!

Schoenen, kleding, accessoires… van uitgaansjurkjes tot outfits voor naar school. You name it, Nelly.com has it! Het aanbod van de Scandinavische webshop is zó ontzettend groot. Naast kleding kun je er ook terecht voor make-up en beautyproducten.

Kortom, online weet Nelly hoe zij meiden blij kan maken (huge assortiment, lieve prijskaartjes), en dus vond Nelly het tijd worden om ook offline haar bezoeksters te verrassen, met een heus Nelly High Heels event!

Nelly High Heels EventNelly High Heels Event

Nelly.com reist al een tijdje van stad naar stad, om meiden in heel Europa te verrassen met de mooiste hakken en naar huis te laten gaan met een superleuke en goedgevulde goodie bag. Na Zweden, Noorwegen, Denemarken en Duitsland brengt Nelly dit keer een bezoek aan Nederland en host zij haar feestje ook bij jou in de buurt!

Een feestje met – de naam verraadt het al – heel veel hakken. Iedereen is uitgenodigd en de eerste 150 meiden krijgen zelfs gratis schoenen cadeau! Niet zomaar een paar… je mag jouw favoriete heels uitzoeken en een paar dagen later worden deze bij jou thuis bezorgd. Cool toch? En natuurlijk de goodie bag, niet te vergeten. We heart Nelly!

When, where and what time?

17 NOV | Amsterdam
Waar? In ‘BoCinq’ aan de Prinsengracht.
I’m there! Hoe laat? 19.00 uur.

18 NOV | Rotterdam
Waar? In ‘Club Vie’
Count me in! Hoe laat? 19.00 uur.

19 NOV | Utrecht
Waar? In ‘Club Monza’
Tot dan! Hoe laat? 21.00 uur.

24 NOV | Groningen
Waar? In ‘&Zo’
High five, wij zijn erbij! Hoe laat? 21.00 uur.  

25 NOV | Eindhoven
Waar? In ‘ Bermuda’
Leuk, I’m in! Hoe laat? 23.00 uur.

Dus, trommel je vriendinnen voor deze gezellige meidenavond en zorg dat je op tijd komt om jouw favoriete paar pumps cadeau te ontvangen!

Check www.nellyhighheels.com voor meer informatie.

Ps. Girlscene is er ook bij! Morgenavond zijn wij in BoCinq in Amsterdam, om niets van het feestje te hoeven missen. Tot dan.

Door de Girlscene redactie

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved