Fijne films voor een regenachtige middag

Films & Series door Redactie

Als het buiten regent en er geen vlekje blauwe lucht te zien is.. Dan blijven we lekker binnen en kijken we de leukste films!

Warme chocolademelk en aardbeitjes, een dekentje en een stel vriendinnen en je dag is weer goed. Deze fijne films zijn sowieso leuk om te kijken. En wil je hem kopen? Klik dan op de titel, die stuurt je meteen naar Bol.com!

The Bounty Hunter

Nicole Hurly is een journaliste die haar belasting ontduikt. Maar dat kan natuurlijk niet zonder gevolgen. Er wordt een geldprijs geboden voor diegene die Nicole oppakt. Milo Boyd, de ex-man van Nicole, is een premiejager en ziet dit als een geweldige uitdaging! Maar ex- man en vrouw samen in één auto levert natuurlijk de nodige strubbelingen, totdat ze erachter komen dat ze in veel grotere problemen zitten…

A Walk to Remember

Een echte tranentrekker over een bad boy en een heilig boontje. Landon komt in de problemen en moet daardoor bijles geven op school. Daar ontmoet hij Jamie die bijles geeft voor de lol. Hij snapt niks van haar, maar uiteindelijk ziet hij wie ze echt is en leert hij om een goed persoon te zijn.

Pride and Prejudice

Een klassieker, ik word elke keer weer verliefd op Mr Darcy..

Julie and Julia

Hou je van koken en lieve films? Dan is dit echt wat voor jou. Amy Adams is de koningin van lieve karakters en ook in deze film is ze weer ontzettend schattig..

My Sister’s Keeper

Ben je meer van de serieuze films met een boodschap? Dan moet je deze film echt zien! Heel aangrijpend over een meisje met kanker en haar jongere zusje die geboren is om haar te helpen overleven.

The Ugly Truth

De waarheid over mannen en vrouwen? Kijk deze film maar eens, je ligt krom van het lachen!

Love Actually

I love Hugh Grant! Ken je deze film nog niet dan moet je hem echt kijken. Zeker als het slecht weer is, want de sfeer van de film is heerlijk warm. Lichtjes, open haard, warme chocomelk. Ineens lijkt het zo slecht nog niet dat de winter er weer aan komt.

The Holiday

Twee vrouwen die wisselen van huis omdat ze het helemaal zat zijn. Heerlijke feelgoodfilm met Cameron Diaz en Kate Winslet.

Als laatste nog twee films die gebaseerd zijn op sprookjes. Ikzelf ben echt gek op sprookjes, Disney films en animatie films. Mijn favorieten zijn Ella Enchanted en Enchanted.

Ella Enchanted

Enchanted

Welke films kijk jij als het slecht weer is? Check alle films hier!

Door Marit