Gooische Vrouwen: de film!

Films & Series door Redactie

De opnames van de ‘Gooische Vrouwen’ film zijn in volle gang! Natuurlijk komen de vier hoofdpersonen terug in de film, maar daarnaast hebben ook andere BN'ers een rollertje in de film.

Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk zijn ook in de film de vier vrouwen uit ‘t Gooi. De mannencast bestaat uit: Peter Paul Muller, Leopold Witte, Daniel Boissevain, Derek de Lint, Alex Klaasen en Marcel Musters. Ook Belgische zanger (ken je 'm nog van Clouseau?) Koen Wauters speelt een rol in de film. Een andere acteerverrassing: Jeroen van Koningsbrugge. Leuk weetje: Jeroen speelt in de film een geestelijke. Ben benieuwd hoe hij dat doet!

De film gaat over de vier dames die ieder hun eigen leventje leiden. Vanwege alle drukte die zich in hun levens afspeelt besluiten ze om samen op vakantie te gaan. De reis gaat naar Frankrijk en daar ontdekken ze dat ze toch wel heel veel aan elkaar hebben. Deze waardevolle contacten willen ze echt niet kwijt!

De film moet volgens regisseuse Will Koopman wel echt een film worden en niet een dubbele aflevering ‘Gooische Vrouwen’. 'Gooische vrouwen de film' komt in maart 2011 uit in de Nederlandse bioscopen.

Ga jij de film kijken?

Door Marit