Narnia deel drie: The Voyage of the Dawn Treader

Films & Series door Redactie

Op 9 december 2010 komt het derde deel van de Narnia serie in Nederland uit. Omdat het zo lang geleden is dat het tweede deel in de bios was, gaan we even terug in de tijd.

Narnia deel drie: The Voyage of the Dawn Treader

Narnia deel drie: The Voyage of the Dawn Treader

Lucy, Peter, Prins Caspian, Susan en Edmund.

Op 9 december is het precies vijf jaar geleden dat de eerste film, ‘The Lion, The Witch and The Wardrobe’, uitkwam. Het verhaal begint als de jongste van vier, Lucy, zich verstopt in de kledingkast en dan op mysterieuze wijze in een ander land komt. Dit land heet Narnia. Maar Narnia heeft een probleem, een witte heks houdt het land in haar winterse greep. Daarom worden Lucy en haar broers en zus naar Narnia toe gehaald. Als zonen van Adam en dochters van Eva zijn zij de enigen die het land kunnen redden…

Drie jaar later komt het tweede deel ‘Prince Caspian’ uit. Met de knappe acteur Ben Barnes als prins Caspian. En goed nieuws voor de dames die dat met me eens zijn, Caspian is terug in het derde deel! In deel twee komen de vier weer terug in Narnia om prins Caspian te helpen. Zijn vijandige oom heeft namelijk zijn troon ingepikt en hij wil alle Narnianen vermoorden!

Narnia deel drie: The Voyage of the Dawn Treader

Lucky Lucy! Actrice Georgie Henley tussen de twee knappe acteurs William Peter Moseley en Ben Barnes.

William Peter Moseley

Lucy op de set van de nieuwe Narnia film.

En nu zijn we in afwachting van deel drie! In deze film gaan de vier Pevensie kinderen mee met een bootreis naar het land van Aslan. Onderweg komen ze allerlei uitdagingen tegen waarbij ze zichzelf zullen moeten beschermen tegen hun eigen hart en ziel. Uiteindelijk is dat waar het om draait om Narnia van de ondergang te redden. Bekijk de trailer hieronder.

 

Trailer deel één:

 

Trailer deel twee:

 

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het vierde deel, ‘The Silver Chair’, ook al bezig. Ik ben benieuwd of ze alle zeven boeken uit de serie gaan verfilmen.

Ga jij naar deel drie van de Narnia serie?

Door Marit