Film: Burlesque

Films & Series door Redactie

Op 16 december kun je in Nederland het grote debuut van Christina Aguilera op het witte doek zien. In de musical-achtige film Burlesque zien we Christina als Ali. Een meisje met veel talent wat op zoek gaat naar een toekomst in L.A.

Film: Burlesque

De trailers van de film staan al een poos online. Ik heb ze allemaal heel vaak gezien en Christina’s geweldige stem raakte me elke keer weer. Wat wilde ik de film graag zien! Monique maakte mij dus ook heel blij met het nieuws dat ik naar de persvoorstelling mocht. Op dinsdag 16 november was het zo ver.

De film gaat over Ali, gespeeld door Christina Aguilera. Ali is haar kleine dorpje zat en besluit om naar L.A. te gaan om haar geluk te beproeven. Daar aangekomen ontdekt ze de club ‘Burlesque’. Ali is er helemaal ondersteboven van en wil koste wat het kost blijven. En dus is ze al snel de nieuwe serveerster.

Film: Burlesqueburlesque

Maar het echte werk begint pas als Ali het podium op klimt en bewijst dat ze daar hoort. Natuurlijk zijn er dan de nodige mensen die gebruik willen maken van haar talent, de mensen die jaloers op haar zijn en haar zo snel mogelijk kwijt willen en dan is er nog de sexy, maar verloofde Jack.

Al met al is het een mooie film. Niet zo zeer om het geweldige verhaal, de verhaallijn mist af en toe juist een beetje zijn rode draad, maar meer om de geweldige muziek en show. De club ziet er geweldig uit, oude tijden herleven. De outfits van de meiden zijn super extravagant en ook de make-up is heerlijk overdreven. Christina heeft af en toe geweldige uithalen waar de rillingen van over je rug lopen en Jack maakt ook veel goed. Want wat is die man, Cam Gigandet, sexy!

Hierbij de trailer met een prachtige uithaler van Christina.

 

De film is vanaf 16 december te zien in de bioscoop. Leuk om met de kerstdagen met vriendinnen heen te gaan!

Door Marit