Film: Chalet Girl

Films & Series door Redactie

Aanstaande donderdag op 17 februari is dé feelgood movie van deze winter eindelijk te zien in de bioscoop: Chalet Girl!

Eindelijk, omdat we al heel lang uitkijken naar deze romantische comedy met in de hoofdrol Gossip Girl hunk Ed Westwick. Ed Westwick is Brits, maar wij kennen hem alleen maar als de welbespraakte Amerikaanse Chuck Bass. Wij kunnen niet wachten op de film én om Ed te zien spelen in een totaal andere rol.

Chalet Girl

 

Waar gaat de film Chalet Girl over?
De vrolijke Kim lijkt een heel gewoon meisje, maar is wel degelijk skateboardkampioene. Vanwege familieomstandigheden moet ze haar sportcarrière inwisselen voor een saai baantje en de zorg voor haar vader.

Ze droom ervan iets nieuws en spannends te gaan doen en begint aan een cursus om hostess te worden. Het avontuur lacht haar toe als ze de kans krijgt om in een prachtig chalet in de Alpen te gaan werken. Haar collega Georgie neemt haar op sleeptouw naar de hipste feestjes. Overdonderd door alle luxe en champagne probeert Kim haar draai te vinden. In haar vrije uren leert Kim snowboarden, waar ze veel talent voor blijkt te hebben!

Sportief als ze is wil Kim meedoen aan de competitie aan het eind van het seizoen, aan de Roxy Slopestyle Pro! Ze maakt een goede kans om te gaan winnen met haar spectaculaire boardmoves, en het prijzengeld is te mooi om waar te zijn. Dat ze tussendoor hopeloos verliefd wordt op Jonny, de zoon van haar baas (gespeeld door Ed Westwick), maakt het er niet makkelijker op. Hij is mooi, steenrijk… en verloofd.

Hoe dit afloopt? Dat zul je moeten zien! De film Chalet Girl draait vanaf aanstaande donderdag (17 februari) in de Nederlandse bioscopen.

Chalet Girl

Houd Girlscene in de gaten en wie weet zit jij binnenkort met je vriendin in de bioscoopzaal te genieten van deze romantische film…

Chalet Girl draait vanaf morgen in de bioscoop. Bekijk ook de www.chaletgirl.nl! Lijkt het jou leuk om naar de film Chalet Girl te gaan?

Door Marjolein