Justin Bieber: Never Say Never 3D

Films & Series door Redactie

Hij is nu al, op 17-jarige leeftijd, een legendarisch popidool. Hij heeft meer dan 8 miljoen volgers op Twitter en nog veel meer fans over de hele wereld. Je kan veel over de jongen zeggen, maar één ding is zeker: Justin Bieber heeft talent.

neversaynever

Drie procent van al het social media verkeer (over de hele wereld!) gaat over Justin en hij heeft 24 miljoen vrienden op Facebook. Alle fans wachten dan ook in spanning tot zijn film in de bioscoop is. Girlscene was bij de persvoorstelling en doet verslag!

In de film kun je zien hoe Justin al op jonge leeftijd heel muzikaal was. Je ziet hem bijvoorbeeld als kleine peuter op een stoel staan trommelen. En dan niet uit de maat, maar met een ongelofelijk gevoel voor ritme. De film laat zien dat Bieber keihard heeft gewerkt voor zijn succes. Hij heeft natuurlijk wel geluk gehad dat iemand hem heeft ontdekt, maar het is hem echt niet allemaal komen aanwaaien.

Hier zie je Justin nog voor hij wereldberoemd was.

En hier voor duizenden mensen...

Het verhaal gaat over zijn leven nu, als één van de grootste sterren van het moment en over de weg ernaartoe. Je ziet hoe hij keihard knokt om de top te bereiken. Zijn moeder is degene die begonnen was met het posten van filmpjes op YouTube waarin Justin zijn talenten laat zien. Als hij ontdekt wordt op internet helpt Usher hem om een ster te worden en dat gaat echt niet heel makkelijk zoals sommige mensen misschien denken.

Ook zie je hoe ongelofelijk veel fans hij nu heeft en hoe dankbaar hij voor zijn fans is. Het is een verhaal over hoop en dromen die uitkomen. Hij herinnert ons eraan dat wanneer je ergens voor gaat, je je dromen waar kunt maken. Justin is geen ster omdat hij beroemde ouders heeft, geen ster omdat hij geld heeft, maar hij is een ster omdat hij talent heeft. Na het zien van de film, krijg je enorm respect voor deze nu al beroemde tiener.

De film is in 3D en je krijgt dan ook het gevoel dat je samen met hem op het podium staat voor duizenden krijsende fans. Het 3D-effect voegt echt iets toe aan deze film, je beleeft alles heel intens.

Hierboven de trailer van de film.

Voor iedereen die een mening heeft over het talent van Justin Bieber: kijk de film! Na het zien van de film snap je waar hij vandaan komt en welke weg hij heeft moeten afleggen om de top te bereiken. Like him or not, Justin Bieber is een ster! Vanaf vandaag (31 maart 2011) kun je de film in de bioscoop zien en hij is zeker de moeite waard!

Ga jij naar ‘Never Say Never’? 

Door Myrre