Just Go With It

Films & Series door Redactie

Just Go With It is een nieuwe romantische comedy met Adam Sandler en Jennifer Aniston in de hoofdrol. Een typische Amerikaanse feelgood movie met heel veel lachwekkende momenten. Girlscene was bij de persvoorstelling en doet verslag.

just go with it

De film gaat over de plastisch chirurg Danny (Adam Sandler) die zijn ouwe trouwring gebruikt om vrouwen aan de haak te slaan. Hij is al lang niet getrouwd meer, maar de dames schijnen als een blok voor hem te vallen wanneer hij zijn ring om heeft.

Op een dag komt hij Palmer (Brooklyn Decker) tegen, het is de vrouw van zijn leven. Zij vindt hem ook leuk, maar wordt woest wanneer ze zijn trouwring ziet. Hij verzekert haar dat hij niet meer van zijn vrouw houdt en dat hij binnenkort gaat scheiden. Palmer wil dit echter uit de mond van zijn vrouw horen, omdat ze hem nog niet helemaal gelooft.

just go with it

Danny's droomvrouw waarvoor hij alle moeite doet...

Hier schiet de assistente van Danny te hulp, wellicht een beetje tegen haar zin in. Zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston) raakt steeds verder verzeild in alle leugens en ook haar kinderen worden in het verhaal meegesleurd. Wanneer het hele gezelschap op een vakantie in Hawai is, loopt alles anders dan verwacht.

just go with it

Hier doet Katherine zich voor als de gescheiden vrouw van Danny.

Er komen veel hilarische momenten in de film voor en ook zie je een aantal bekende gezichten voorbij komen. Zo zie je bijvoorbeeld Heidi Montag 3 seconden in beeld en heeft Nicole Kidman een leuke rol in het verhaal.

Trailer Just Go With It

Het is een leuke, romantische en komische film waarbij je niet al te veel hoeft na te denken. De film draait vanaf 7 april in de bioscoop.

Ga jij deze film kijken?

Door Myrre