Gezien: Penny’s Shadow

Films & Series door Redactie

Deze film gaat over een getraumatiseerd paard, waar eigenlijk niemand meer iets mee kan. Levi van Kempen en Liza Sips spelen beiden in de hoofdrol van deze film, dus hij is zeker de moeite waard. Girlscene was aanwezig bij de persvoorstelling en doet verslag.

penny's shadow

Bij de poster van de film denk je gelijk denken aan een film die we vast en zeker allemaal vroeger wel een keer hebben gezien, namelijk Black Beauty. Penny’s Shadow gaat natuurlijk ook over paarden, maar je hoeft geen paardenfan te zien om de film te bekijken. Het is een leuke film met een mooi en ontroerend verhaal.

penny's shadow

penny's shadow

Rick Engelkes speelt de vader van Kai en Tanja Jess de moeder van Lisa.

Het verhaal gaat over Lisa (Liza Sips), die samen met haar moeder en zusje op vakantie gaat naar Ameland. Daar verblijven ze op de kampeerboerderij van Kai (Levi van Kempen) en zijn vader. Er zijn veel paarden op de boerderij, maar Kai doet heel geheimzinnig over één van de paarden en dat is Shadow. Kai verbiedt Lisa om in de buurt te komen van dit paard, omdat het beest gevaarlijk zou zijn. Lisa is te nieuwsgierig en kan het niet laten om toch te gaan kijken. Ze bouwt een bijzondere band op met het paard. Uiteindelijk komt Lisa erachter wat er schuilt achter dit bange en getraumatiseerde paard.

Hieronder de trailer van de film:

Je hoeft dus niet helemaal weg te zijn van paarden om naar deze film te gaan. Levi van Kempen alleen al is een reden om de film te gaan kijken. Je kunt Penny’s Shadow vanaf 8 juni 2011 in de bioscoop zien.

penny's shadow

Zou jij Penny’s Shadow willen zien?

Door Myrre